Hogyan kezdjem a gyümölcs bevezetését?
Azt hallottam hogy előszőr csak kifacsart alma levet adjak a babámnak, de meddig és mennyit? Az alma lé után hány nappal adjak neki alma pépet?
Köszi előre is a válaszokat!
Én először egy hétig kóstoltattam az almalét,majd répalét,és utána adtam reszelt almát,aztán amikor belejöttem,egy új ízt 3-4 napig adtam majd kevertem,ha ki akar jönni az allergia,akkor ennyi idő alatt is kijön.Most van hogy kap egy ismert ízt,pl tízóraira banán--szilva,de közben kóstoltatom a sárgabaracklével,és egy pár nap múlva már ez sem lesz újdonság neki,akkor keverem,pl sárgabaracklé meg banán turmixolva.
Remélem tudtam segíteni.
Én a dokinő utasításait követtem.
Első nap almalé délben, pár kanállal, aztán délután is pár kanálal. Másnap ugyanez, de akkor már elég sok kanállal megevett.
Harmadnap jött az alma, egy kicsi alma. Másnap már egy nagyobb alma, harmadnap egy nagy almát megevett. Utána jött bele a banán, majd a sütőtök. 2 hét után jött a krumpli répával, sütőtökkel, és most egy hó után jön a saláta, sóska, spenót, cékla, és 2-3 hét után a husi Itt már délben kap főzit, délután gyümit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!