Alacsony limfocita, es magasabb monocita szam verkepben mire utalhat egy egy eves kislanynal ? Egyeduli tunete a laZ
Fogzik is kozbe...nagyon faj neki
Ma megyunk dokihoz
4
Csak a hematológiás vonal beszél belőlem ( ott dolgozok 8 éve)
Első körben remélhetőleg valami kis gyulladás,akkor is emelkedik a fvs szám. Gyulladásos értéket néztek? Crp/pct? Hemoglobin szám jó?
Kedves utolsó,tudom mire gondoltál...nem kell rémisztgetni a kérdezőt,hogy remélhetőleg gyulladás
Engem is folyamatosan betegnek mondtak,mert 13 volt a fvs (terhesen most 16)
Majd elmentem Nyiregyházára a Hematológiára,ahol a Doki szó szerint kinevetett,hogy én egy 13 fvs szinttel kértem beutalót hozzá,kivizsgáltak,mindent rendben találtak,az allergiám miatt emelkedett a fvs értékem,mert állandóan télen nyáron folyik az orrom
Ha valaki nagyooon beteg,annak 40-50 értéket kell mutatni,de cáfold meg 4-es ha nem igy van!
Igen,gyulladásra utal,lehet torok,fül,akár arcüreg gyulladástól is magasabb fehérvérsejtszám,akár húgyuti fertőzéstől stb.
5
Kinél voltál? Ott dolgozom. :)
5
Igazad van egyébként,de értéket nem írt a kérdező. :)
8
Örülök,hogy "csak" ennyi. :)
Jobbulást neki! <3
5. Holnap megnézem,irni fogok neked,hogy kihez jártam
2020.áprilisban vissza kellett volna mennem,de a kisbabám akkor 4 hónapos volt,nézettem vérképet,akkor normalizálódott,hivtam,akkor azt mondta hogy ne menjek
Mára megint fentebb ment a terhesség miatt
De jövőre újra megkeresem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!