Ma a debreceni Tescoban vettem 2 csomag akciós 4-es Liberot, és selejtes! Nem gumis hátul. Több kisgyerekes családot láttam ilyet venni, a tietekben is ilyen?
21:50-es vagyok.
Mit tettél?
Én írtam a Liberonak, mert a Rossmann-ban a jumbo csomagok is részben hibásak voltak. (2 csomag 56 db-os volt 4999 Ft-ért) Eddig 11 hibásat találtam, de most már elhasználjuk.
Viszont a Libero-tól nagyon kedves, kimerítő válasz jött, bemásolom egy részét:
"Köszönjük szépen levelét. Átmenetileg (néhány hétre) a Libero Mega maxi (84 db-os .) kiszerelés átkerült egy másik gyártósorra. A termék minden specifikációjában megegyezik a korábbi verzióval, de sajnos derékgumirozással nem rendelkezik. Ezúton is elnézését kérjük!
Tekintve, hogy nagyon fontosnak tartjuk a fogyasztói észrevételeket, és fogyasztóink elégedettségét természetesen kicseréljük a terméket.
...nagy segítség lenne ha tudna küldeni a levelében említett pelenkából (egy darabot) ill. a csomagolás oldalán található gyártási számot . A terméket ez alapján tudjuk kicserélni."
Igazából tisztességes voltam, és megírtam, hogy nem az egész csomag hibás, tehát ha nem küldenek egy egész csomagot, egyáltalán nem sértődök meg. :) Úgyis elhasználjuk most már!
Ja, bocsánat! Látom, visszavitted. :)
Úgy is jó. Bár engem az bosszant, hogy másik gumis derekú csak a Huggies van, az meg olyan kemény anyagú, hogy nem szeretem ráadni a lányomra.
Maradunk a Libero-nál, csak szemfülesebb leszek. Még a helyszínen kibontom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!