Milyen ha a babának hasmenése van?
Figyelt kérdés
Anyatejes, iszsz, 7 hetes baba. Neki amúgy is magvas a szeklete, és sárga színű. Nekem ez a magvas kinézet olyan fura, de mondta a doki, hogy ez rendben van. Viszont ma mintha többet is kakilt volna, és mintha folyékonyabb lenne. Nem ivódott be teljesen a pelusba. Nem tudom, ez hasmenés? Ugyanúgy cicizik, más tünetet nem fedezek fel.2021. nov. 18. 14:42
1/4 anonim válasza:
Nincs hasmenése.
Ha nem viselkedik másképp, mint szokott, nincs gond.
Nalunk most 3 hónaposan 3-4 naponta van sokkal krémesebb,mint az elején. na az híg fos volt(elnézést 🤭), de ez normális.
Amíg nem szenved, nem sír, nem látszik hogy rossz neki, ne izgulj, minden ok.
2/4 anonim válasza:
Nem hasmenès
Anyatejes babáknal normális h naponta többször kakil és sárga.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2021. nov. 18. 22:18
4/4 anonim válasza:
Ezen én is sokat kattogtam, aztán megkapta a rotavírus elleni oltást. Na utána hasmenése volt, ami egyértelmű volt, nem kellett gondolkodnom, hogy az-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!