Nekem a hordozás sokat segített. Olyan szinten igényelte a testkontaktus, hogy hiába aludt el, ahogy leraktam szinte egyből kelt. Ha ébren magára hagytam pár pillanatra már sírt.
2021. nov. 17. 22:07
5/22 anonim válasza:
Egy baba azért sír, mert igénye van. Nem azert, hogy téged idegesítsen. Meg kell keresni, végigzongorázni a lehetőségeket. Old meg, ezért vagy az anyja. Nem az a megoldás, hogy a gyakorin megkérdezzük, ki hogy bírja. A te babád a tiéd, más baba meg másé.
Kitartást!
2021. nov. 17. 22:25
6/22 anonim válasza:
8hónapos. Durva. Nagyon durva. Nagyon anyás. Mindig reménykedek, hogy a következő mérföldkőnél változik és kicsit jobb lesz. De amikor rámvigyorog, annál nincs jobb és kicsit elfelejtem, hogy mennyire nehéz.
2021. nov. 17. 22:29
7/22 anonim válasza:
Igaza van az 5.-nek.
2021. nov. 17. 22:37
8/22 anonim válasza:
Igaz, az enyém már nagyobb, 2 éves, de sírós, pocakfájós volt. Nagyon nehezzen bírtam, szorongtam már miatta, de végül a sok hordozás és a poci masszírozása segített nekünk.
Hogy megnyugodj: Lesz ez rosszabb is. Dackorszakban vagyunk és 2x annyi hajam tépem ki mint akkor. 😂😘
5-Igen, igazad van. De ettől még idegesítheti az édesanyát. Engem is idegesített. Főleg az, hogy nem tudtam segíteni neki, az, hogy nem boldog mosolygós baba. Neki is jobb lett volna és nekem is. Nem mérges voltam rá csak frusztrált. Szerencsére megoldottuk. :)
2021. nov. 17. 22:51
9/22 anonim válasza:
Persze hogy igaza van, mi is tudjuk, hogy azért sír a baba, mert szüksége van valamire. Az enyémnek legtöbbször rám🙂. A Kérdezőnek csak egy kis együttérzésre van szüksége. Sokkal könnyebb ha tudod nem vagy egyedül. 1.voltam (3 gyermek anyukája)
2021. nov. 17. 22:58
10/22 anonim válasza:
Látom nem jött át a lényeg. Van akik megoldásközpontúak, és vannak, akiknek a buksisimivel nem oldódnak meg a problémái, de őket ez nem zavarja: "Lényeg, hogy másnak is sz.r legyen és az a jó." Oké :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!