Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki dolgozott kicsi baba...

Aki dolgozott kicsi baba mellett hasonló helyzetben, mint én, leírná a tapasztalatát? Többi lent.

Figyelt kérdés
2022.januárjától, amikor a babám 7 hónapos lesz, részmunkaidőben (napi 4 óra) fogok dolgozni. Hogy miért, abba ne menjünk bele, kell a keresetkiegészítés, és kész. Heti 1x kell majd csak az irodában lennem, szerencsére. Arra az 1 napra szüleim vigyáznának a babára, etetnék, altatnák. Addigra szeretnék egy-két szopit kiváltani, vagy cumisüveből/itatópohárból adnának neki anyatejet férjem vagy anyumék. A kérdésem, hogy ki volt hasonló helyzetben, és hogy tudott a babája alkalmazkodni az ilyen helyzethez? Köszönöm ha megosztod a tapasztalatodat.

2021. nov. 16. 15:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szó szerint az a helyzet, mint amit az 5-ös leírt. Ha dolgozol, azért furdal a lelkiismeret, ha a gyerekkel vagy, akkor meg azon stresszelsz, hogy mi nincs még kész, és nem tudsz a terv szerint haladni. Főleg, ha mondjuk nem alszik a megszokott időben stb. 6 éve csinálom ezt, már marhára unom, de már a kicsi is lassan 3 éves, mehet oviba és dolgozhatok végre értelmes időben. Egyébként nálunk apa van velük, amikor nem én, szóval nem az van, hogy tévé előtt ülnek, amikor dolgozom, de így is iszonyú stresszes. Más választásom mondjuk nem volt, vállalkozó vagyok, mehetett volna minden a kukába, amit felépítettem, ha abbahagyom.

Mindenesetre meg lehet oldani, csak sok késő esti munkával jár.

2021. nov. 16. 21:39
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es! Mint írtam, a kereset miatt muszáj, szóval nem az a kérdés hogy hogyan. Kell és kész.
2021. nov. 17. 06:25
 13/14 A kérdező kommentje:
A kérdésem az volt, hogy aki hasonló helyzetben volt, hogy bírta a babája. Tehát tapasztalatokat kértem.
2021. nov. 17. 06:28
 14/14 anonim ***** válasza:

3 hónapos volt mindkettő mikor visszamentem dolgozni, heti 5 nap.

Nem Mo.n élünk, itt ez a normális, minden gyerek jól van, köszöni, ne aggódj

2021. nov. 24. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!