Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a jobb?! Ha sokszor...

Melyik a jobb?! Ha sokszor beteg a baba/gyerek, vagy ha kevésbé? Immunrendszer miatt kérdezem!

Figyelt kérdés

Rengeteget gondolkodom rajta, hogy melyik gyerek jár jobban hosszútávon: amelyik már baba korban is sűrűn beteg vagy az amelyik egyáltalán?

A lányom 9 hónapos még nem volt beteg. A szomszédban ugyanekkora kislány már legalább 6szor.

2021. nov. 10. 06:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

2 éves lesz a kislányom,soha nem volt beteg,soha,és tápszeres volt

Egyetlen egy oltástól volt lázas

Pedig nem élünk burokban,megyünk közösségbe,uncsimékhoz,ovisak a gyerekek,együtt játszanak,elvannak,szaládgálnak

Sok függ attól,hogy alapból milyen immunrendszere van,bölcsibe be be nézünk,nem bölcsis,de anyukám ott dolgozik

2021. nov. 10. 16:11
 12/13 A kérdező kommentje:

Azzal értek egyet, aki azt mondta, hogy a mi életvitelünkhöz kell szokatni! Hondoljunk bele hogy tényleg burokban van nap mint nap semmit nem

Ismer a kulvilag ol majd egyszer beletaszitod… a másik fele, 2 honaposkora ota mindenhova viszem magammal, parom dolgozik, segitseg nincs úgyhogy nincs mas megoldas, DE nem is bánom, kompatibilis ezekkel és pontosan amiatt, mert ehez van szokatva! A boltokban vigyorog mondenkire, ellenben más anyukákkal akik sokszor meg is jegyzik, hogy na az ő gyerekukkel sehova nem lehetett bemenni.

Na de elkanyarodtunk a témától… bízom benne, hogy az immunrendszer erőssége öröklődő, legalább ezt örökölje tőlem, ha már minden mást az apjától 😂

Ui.: az én lányom is tápszeres 2 honapos korától

2021. nov. 10. 21:58
 13/13 Derjaderja ***** válasza:
0%

9. Szerintem félreérted, nem mondtam, hogy direkt ne vidd, hanem azt, hogy direkt szüksége sincs rá, ha a család mindennapjai nem kívánják meg (nálunk pl a zárt teri programokat, babás bevásárlasokat nem).

Nem kell sehova hirtelen belökni.

Amíg baba, addig a szabad mozgásban és szabad játékban töltött idő a legértékesebb, meg a szabad levegő.

Mi is sok programot csinàlunk, főleg a nagy miatt, jól lehet látni, hogy a 11 hónapos a háta közepére nem kívánja a bioritmusa széttörését, öltöztetést, autóba kötözést, babakocsiztatást, hanem menni akar maga és pakolászni, felfedezni. Neki nem inger, hogy lekötózve ül a buszon.

Persze más ha 20 perc autózás utan 2 órát játszhat velünk pl a nagyszülöknèl, de én a mozgását korlátozó, szàmára felesleges és megterhelő programokat igyekszem minimumon tartani, amikor megtehetem.

Itt nálunk ingergazdag az élet így is.

Nem kell ugyanígy csinàlni, de aggódnia sem kell a Kérdezőnek, hogy biztos nem jár elég helyen a kicsivel azért nem kap el semmit. De lehet félreértettem őt.

2021. nov. 10. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!