Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az elektromos orrszívó van...

Az elektromos orrszívó van olyan hatékony, mint a porszívós?

Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 19:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Porszívós és abból is olyat vegyél ami nem üveg hanem műanyag.
2008. dec. 12. 20:00
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Egyáltalán NEM!!!!! Nekünk legalábbis nem vált be. Megvettük 12.000 Ft-ért, és SEMMIT sem szív ki, a gyerek meg majd megfulladt. Hál Istennek egy ismerősünk ajánlotta a porszívósat. Eleinte ódzkodtunk tőle, majd amikor kipróbáltuk, rájöttem, hogy ettől nincs jobb. Egyértelműen a porszívósra szavazok! Igaz, kicsit hangos, de hatékony, és legalább nem lesz a picinek középfülgyulladása vagy egyéb baja a felgyülemlett váladéktól.

Az elemeset pedig "kidobhatjuk" a fenébe.

2008. dec. 12. 20:02
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Nekünk üvegből van porszívós, nagyon jó!!! Az elektromos semmit sem ér.
2008. dec. 12. 20:03
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Hát én vagyok az ellen példa. Pesztonka orsszívónk van és pont most hasonlítottam össze a orrszi porszi nevű porszívóssal. Mondanom sem kell, hogy a Pesztonka nagyobb szívóerővel szív és fele olyan hangos. A kislányom most volt megfázva. Dőlt belőle a trutyi, és nem lett középfül gyulladása, mert gyakran szívtuk le a váladékot és addig szívtuk amíg egy csepp is jött még. Úgyhogy én elégedett vagyok a Pesztonkával és nem használom a porszívósat mert nem jobb csak szívbajt kap a gyerek is meg a szomszéd is főleg ha éjjel csinálom.
2008. dec. 12. 20:31
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
A porszívós nagyon jó, és én az üvegre szavazok (kifőzhető)
2008. dec. 12. 20:32
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Kislányom 10 hónapos, és szerettem volna venni valami halkabbat és mobilabbat. A porszívós jó, de éjjel nem annyira kellemes, sőt frászt kap és nem is tudjuk elvinni.

Nekünk volt pesztonkánk, ami mellszívó is egyben, de nem tudtuk használni, így eladtuk.

Most nem tudom mi tévő legyek:-)

2008. dec. 12. 20:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem mellszívós van, hanem csak sima Pesztonka orrszívó. Keress rá a neten. Én 6000 Ft-ért vettem újonnan.
2008. dec. 12. 20:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Az van olyan jó, mint a porszívós?
2008. dec. 13. 10:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Az első válaszadó vagyok.A másodiknak üzenem én is a porszívósra szavazok.Neked meg azt üzenném, hogy ne vegyél szerintem elektromosat.Felesleges pénz kidobás ha van porszívósod otthon.Este én úgy csinálom, hogy ne kelljen fel a gyerek, nem csatlakoztatom a porszívóra, leveszem róla a műanyagot amit a porszívóra kell csatolni és csak a csövet megszívom a számmal. Ez a leg hlakabb módszer.
2008. dec. 13. 11:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt én is szoktam, de most meg volt fázva és lehetetlenség volt úgy kiszívni. Többször szopizik még éjjel és alig kapott levegőt. Már 2 hete szívom, nem értem miért nem akar már elmúlni.
2008. dec. 13. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!