Melyiket válasszam?
A férjem vezetékneve elég gyakori, (Váradi) és hozzá keresünk olyan nevet, ami passzol a nővérke nevéhez, illetve 2-t mivel ikrek lesznek. Van már egy lányunk, Váradi Emili, most pedig ikrek lesznek. Egy lány, egy kisfiú.
Gondolkodtam 3 fajtán.
1. Váradi Lara, Váradi Levente
2. Váradi Csenge, Váradi Csongor
3. Váradi Kinga és Váradi Kristóf
A Levente tetszik, a Lara nem.
Csenge-Csongor egyik sem.
A Kinga-Kristóf okés :)
nekem a csenge és a csongor is nagyon tetszik, így arra szavaztam, bár ha így együtt nézzük, akkor számomra kicsit soknak hangzik a két cs.
az előttem lévőnek igaza van, leventéből nagyon sok van már, a lara pedig az utóbbi években egyre felkapottabb.
a kinga és a kristóf is jó, a csengéhez és a csongorhoz hasonlóan. szimplán személyes preferencia miatt választottam az utóbbit, teljesen vállalható nevek ezek is!
Nekem csak a Csongor tetszik.
Feltétlenül olyat szeretnél ami ugyanazzal a betűvel kezdődik? Mert akkor már a vezetéknévvel is párosítanám, miért ne alapon.
Váradi Vanda - Váradi Vencel
Váradi Viola - Váradi Vince
Váradi Villő -Váradi Vendel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!