Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiúnak fülbevaló? (Baba)

Kisfiúnak fülbevaló? (Baba)

Figyelt kérdés
Nektek mi a véleményetek arról, hogy esetleg egy pár hónapos kisfiúnak fülbevalója legyen?

2021. nov. 2. 22:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
#7-el értek egyet, míg nekem bejön a testékszer, tehát férfin fülbevaló is beletartozik addig ez egy babám nevetséges. Lányokon se tetszik babaként.
2021. nov. 3. 07:00
 12/28 anonim ***** válasza:
95%
Kegyetlenség lenne. Ez egy csecsemő, nem játékszer. Miért akarod, hogy aztán kiközösítsék a többiek? Ennél sokkal kisebb dolgokért is megteszik.
2021. nov. 3. 07:14
 13/28 anonim ***** válasza:
65%
Undorító
2021. nov. 3. 07:35
 14/28 anonim ***** válasza:
90%

A gyerekem apjának van , de nem meleg , ez kicsit általánosítás.

Viszont ahogy a többiek is írták ha akar a gyerek(fiam van)csak akkor lenne neki.

2021. nov. 3. 07:51
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Babának semmi képen sem. Később, ha szertne, akkor lehet neki, én meg fogom engedni a kisifamnak.
2021. nov. 3. 08:52
 16/28 anonim ***** válasza:
78%
Lánynak oké, fiunak kicsiként nem csináltatnék (pedig felnőtteken tetszik🤭)
2021. nov. 3. 10:07
 17/28 A kérdező kommentje:

Úristen, komolyan mondom, lehűltem. Már rögtön undorító vagyok,meg putriban élek, mert kérdeztem egy ilyet!

Emberek, az meg se fordul a fejetekben, hogy ez egy szimpla kérdés? Már rögtön kombináltok...

(Akinek nem inge ne vegye magára, illetve aki nem személyeskedik csak normálisan válaszol, annak köszönöm szépen a véleményét.)

2021. nov. 3. 11:01
 18/28 anonim ***** válasza:
70%

Eleve hogy a f*szomba jut valakinek egy fiú baba fülébe fülbevalót rakni? Jó hogy nem húzol rá szoknyát b*szdmeg.Nem ő tehet róla,hogy fiad született lány helyett,ne vele csessz ki..

Még lányoknak sem igazán helyes helyettük dönteni és lyukasztani csecsemő korban,de lányok esetében ez teljesen anyuka függő.

2021. nov. 3. 11:32
 19/28 anonim ***** válasza:
69%

Sajnos a barna bőrű társaink Magyarországon előszeretettel raknak fulbevalot a fiú csecsemő fülébe.

2021. nov. 3. 11:54
 20/28 anonim ***** válasza:
81%
Hiába van lepontozva az utolsó, cigányos akkor is.
2021. nov. 3. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!