Kisfiúnak fülbevaló? (Baba)
A gyerekem apjának van , de nem meleg , ez kicsit általánosítás.
Viszont ahogy a többiek is írták ha akar a gyerek(fiam van)csak akkor lenne neki.
Úristen, komolyan mondom, lehűltem. Már rögtön undorító vagyok,meg putriban élek, mert kérdeztem egy ilyet!
Emberek, az meg se fordul a fejetekben, hogy ez egy szimpla kérdés? Már rögtön kombináltok...
(Akinek nem inge ne vegye magára, illetve aki nem személyeskedik csak normálisan válaszol, annak köszönöm szépen a véleményét.)
Eleve hogy a f*szomba jut valakinek egy fiú baba fülébe fülbevalót rakni? Jó hogy nem húzol rá szoknyát b*szdmeg.Nem ő tehet róla,hogy fiad született lány helyett,ne vele csessz ki..
Még lányoknak sem igazán helyes helyettük dönteni és lyukasztani csecsemő korban,de lányok esetében ez teljesen anyuka függő.
Sajnos a barna bőrű társaink Magyarországon előszeretettel raknak fulbevalot a fiú csecsemő fülébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!