Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 évesnek lufit adni?

1 évesnek lufit adni?

Figyelt kérdés

Ti oda szoktátok adni az 1 éves baba kezébe a lufit játszani?

(Nálunk a szülinapjáról maradt még lufi és ezen megy itthon a "vita". A férjem állandóan oda akarja neki adni játszani, de én ennek nem örülök. Félek, hogy a fejébe durran. Én a mai napig félek a lufiktól, mert állandóan az arcomba durrantak.)

2021. nov. 1. 21:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
55%

Oda adtam,azóta is utálja.

Pukkant,megijedt,hiába nevettünk körülötte és próbáltuk nyugtatni,hogy csak lufi,akkor se tetszett neki.

Még 2 alkalommal bepróbálkoztunk,hogy "had szokja,más gyerek is játszik vele".Játszani elkezdett,de pukkant és jött a világ vége hangulat..:D

Fújtam neki másikat is,akkor se kellett egyszer sem.Ellöki,előbújik előle,vagy oda nyomja valaki más kezébe,hogy nem kell.

Valamelyik gyerek szereti,nem zavarja és van az enyém.Hinta se nagy sláger nálunk,nem szereti.Csak a csúszdát és a beltéri plüss hinta lovat.😅

2021. nov. 2. 01:24
 12/25 anonim ***** válasza:
82%
Igen odaadtam. Egyszer se durrant még el a kezükben (5 éves és 2 éves gyerekek). Nálunk a macskák szokták a széthagyott lufikat kidurrantani valamikor az éjszaka folyamán.
2021. nov. 2. 03:02
 13/25 anonim ***** válasza:
82%
Ugyanez volt nalunk is par honapja 😂 Ferjem nem felt en igen hogyha kipukkad megijed. Aztan fujtam egyet, tul sok levego ment kipukkadt en besz*rtam a gyerek fel se fogta 😂 1 eves szulinapja utan voltunk mi is.
2021. nov. 2. 06:28
 14/25 anonim ***** válasza:
73%
Első szülinapjára fújtunk fel lufikat, nagyon tetszett neki. Volt, amikor eldurrant, de gyakorlatilag meg sem ijedt.
2021. nov. 2. 07:58
 15/25 anonim ***** válasza:
11-es, nem azt mondtuk, hogy akkor is erőltetni kell, ha bebizonyosodott, hogy a gyerek fél tőle, hanem hogy ne vetítse ki a kérdező a saját félelmeit a gyerekre, mert ez általában véve sem jó.
2021. nov. 2. 10:11
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem is mondtam,hogy erőltesse egy szóval sem.Leírtam,hogy az enyém nem szereti.Ennyi..
2021. nov. 2. 10:26
 17/25 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel akármitől lehet félni. A fém kanáltól, ahogy leesik az asztalra, a kutyától, ha vonyít, mert megy a mentő, apától, ha hirtelen eltüsszenti magát. Nem lehet a gyereket lég- és eseménymentes gumiszobában őrizni, nehogy a pulzusa 100 fölé menjen egyszer is! Meddig fajul még ez a túlféltés és aggodalom, hogy életképtelen generációkat neveljünk fel?
2021. nov. 2. 10:43
 18/25 anonim ***** válasza:
35%

Senki nem félti túl a gyerekét,szimplán ha üvölt mert kidurran körülötte a lufi akkor nem pukkasztod körülötte a lufikat,hogy már pedig szokd meg b*szdmeg mert más gyereke is bírja akkor neked is kell.

Ha 1-2 évesen nem szereti,majd ha nagyobb lesz újra meg lehet próbálni,erőltetni felesleges,csak jobban fog tartani tőle.

Valamelyik gyerek a mennydörgéstől is megijed,az enyémnek fel sem tűnik éjszaka sem,ha leszakad az ég akkor is alszik tovább.Mindenkit más zavar.

2021. nov. 2. 10:50
 19/25 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem a sütőpapír zörgésétől kapott idegrohamot 8 hónaposan, egy évesen pedig nevetve pukkasztja a lufit... fog ez változni a félősebbeknél is. Persze ne stresszeljük feleslegesen. :)
2021. nov. 2. 10:53
 20/25 anonim ***** válasza:
31%
Aztán amikor nem akar oviba menni, akkor maradhat otthon, amikor a tanár rászól, és ő panaszkodik, akkor iskolát váltunk, ha a másiknak van valamije, neki is kell, stb. Jah, persze, ez nem ugyanaz. Akkor családi hírlevélben írd meg mindenkinek, hogy ha Pistike megy valahova, lufi nem lehet, szentségtörés, meg rokka és tű sem, meg senki se mosolyogjon, csak ha megengedi!
2021. nov. 2. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!