1 évesnek lufit adni?
Ti oda szoktátok adni az 1 éves baba kezébe a lufit játszani?
(Nálunk a szülinapjáról maradt még lufi és ezen megy itthon a "vita". A férjem állandóan oda akarja neki adni játszani, de én ennek nem örülök. Félek, hogy a fejébe durran. Én a mai napig félek a lufiktól, mert állandóan az arcomba durrantak.)
Oda adtam,azóta is utálja.
Pukkant,megijedt,hiába nevettünk körülötte és próbáltuk nyugtatni,hogy csak lufi,akkor se tetszett neki.
Még 2 alkalommal bepróbálkoztunk,hogy "had szokja,más gyerek is játszik vele".Játszani elkezdett,de pukkant és jött a világ vége hangulat..:D
Fújtam neki másikat is,akkor se kellett egyszer sem.Ellöki,előbújik előle,vagy oda nyomja valaki más kezébe,hogy nem kell.
Valamelyik gyerek szereti,nem zavarja és van az enyém.Hinta se nagy sláger nálunk,nem szereti.Csak a csúszdát és a beltéri plüss hinta lovat.😅
Senki nem félti túl a gyerekét,szimplán ha üvölt mert kidurran körülötte a lufi akkor nem pukkasztod körülötte a lufikat,hogy már pedig szokd meg b*szdmeg mert más gyereke is bírja akkor neked is kell.
Ha 1-2 évesen nem szereti,majd ha nagyobb lesz újra meg lehet próbálni,erőltetni felesleges,csak jobban fog tartani tőle.
Valamelyik gyerek a mennydörgéstől is megijed,az enyémnek fel sem tűnik éjszaka sem,ha leszakad az ég akkor is alszik tovább.Mindenkit más zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!