Milupa Ha vaniliás rizspéphez lehet valamilyen gyümölcsöt keverni?
Szia! Persze, hogy lehet, nekem van egy Milupa HA-Pép receptfüzetem. Van almahab, őszibarack krém és banánkrém-recept benne. Leírom az őszibarackosat, a többi is ugyanígy készül csak picit mások az arányok:
Hozzávalók:
1 öszibarack (120 g)
3 evőkanál vaníliás pép
110 ml felforralt és lehűtött víz
Elkészítés:
Az őszibarackot megmossuk, meghámozzuk, majd összenyomkodjuk. Majd az összenyomkodott barackot felengedjük a vízzel, összeturmixoljuk, és fokozatosan hozzákeverjük a Vaníliás pépet.
Jó étvágyat :-) Üdv, 9 hónapos kisfiú anyukája
Én picit később adtam a fiamnak, úgy tudom, 6 hónapos kortól lehet. 4 hónapos kortól az alma és az őszibarack van. Ezen kívül nekem még a meggyet mondta a védőnő. Bár szerintem inkább kérdezd meg a védőnőtöket. Na szóval:-)))
Almahab:
Hozzávalók:
1 alma (65 g)
3 evőkanál vaníliás pép
150 ml felforralt és lehűtött ivóvíz
Elkészítés:
Az allmát meghámozzuk, lereszeljük. 100 ml vízzel összeturmixoljuk, A vaníliás pépet fokozatosan keverjük hozzá, ügyelve, hogy teljesen feloldódjon. A maradék 50 ml vizet folyamatos kevergetés mellett adjuk hozzá.
Banánkrém:
Hozzávalók:
1 banán (kb.115 g)
4 evőkanál vaníliás pép
120 ml felforralt és lehűtött ivóvíz
Elkészítés:
A banánt meghámozzuk, majd villával áttörjük. Hozzáadjuk a 120 ml vizet, majd összeturmixoljuk. Ehhez folyamatosan adagolva keverjük hozzá a vaníliás pépet, míg elérjük a megfelelő sűrűséget. Ha kellően gyorsan törjük össze a banánt és öntjük le vízzel, akkor megelőzhetjük a banán megbarnulását.
Nagyon, nagyon jó étvágyat kívánok hozzá a Csöppségnek!!
Szép estét Nektek. Üdv, Anett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!