Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11hós kinèzi a szàmból a...

11hós kinèzi a szàmból a toast kenyèrből kèszült pirítóst. Ti adnàtok neki?

Figyelt kérdés
A tartosítószer miatt kèrdezem.
2021. okt. 28. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Igen. Elolvasom majd mi van benne, de nem hinnem, hogy sokkal rosszabb, mint egy cipò.
2021. okt. 28. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:
46%

Én sose adtam csak azért, mert kinézte a számból. Akkor inkább csináltam neki olyat, ami neki való. Viszont 11 hónaposan már elég közel van ahhoz, hogy mindennel megismerkedjen, én nem gondolnám túl és adnék belőle.

(Őszintén én nem tudom mikortól mehetnek a bolti kenyérfélék vagy élesztős dolgok, de úgy emlékszem a nagyobbik fiam 11 hónaposan már evett néha virslis kenyeret kis mennyiségben)

2021. okt. 28. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Én csak azért nem adtam, mert felsértette az ínyét. Amúgy nyugodtan adhatsz neki
2021. okt. 28. 16:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2021. okt. 28. 16:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Glutén, gabona féléké bevezetésre kerültek már? Idő szerint igen, akkor hajrá, jó étvágyat! ☺️
2021. okt. 28. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!