Külföldön ugyanazokat a tápszereket és babyételeket meg lehet venni mint itthon?
Figyelt kérdés
ciprusra mennénk ki és nem tudom, hogyan készüljek.jelenleg 9 hónapos babánk van.2010. szept. 3. 11:59
1/3 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb eu-s országban igen, csak lehet hogy a neve más. Én nem Cipruson lakom, de nálunk is van pl nestlé-s tápszer, csak a neve más, asszem otthon beba-nak hivják.
Meg voltam más országban is, és ott is más volt a neve ugyanennek a tápszernek.
2/3 A kérdező kommentje:
kedves válaszoló,ahol te élsz ott mildibe és hipp van,ha igen akkor azok milyen néven futnak?
2010. szept. 5. 20:35
3/3 anonim válasza:
Szia aktuális még a kérdés?
Mi is külföldön élünk és hát tápszer 2 fajta van nálunk.A nestlé-től NAN és van egy másik a Tutteliezek folyékony formában és porban is kapható.És van azt hiszem slilanc is.Üveges kajcsik Hipp és van Nestlé is,de nincs olyan mint Magyarországon.Max gyümölcs.
Üdv 10,5 hós kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!