Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Masnak is elhuzodik ez a kohoges?

Masnak is elhuzodik ez a kohoges?

Figyelt kérdés

Elkapta a kisfiam a jelenleg tombolo kozossegi virust, orrfolyas kohoges. Az orrfolyas elmult a kohoges maradt. Hiaba adunk neki koptetot parasitunk huvos szoba ejszakara stb stb nem mulik el egyszeruen. Nem krupp szeru mert fel van neki szakadva legalabbis ugy kohog mintha egy felszakadozott kohoges lenne. A legdurvabban alvas kozben kohog nyilvan fel is ebred tole :(

Orvos azt mondja adjam a koptetot majd elmulik es h ez elhuzodhat eddig de en mar elegge aggodom…

2021. okt. 28. 08:00
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Nekünk a dokink azt mondta 3-4 hétig is elhúzódhat.nekünk a salvus vizes inhalálás sokat segít.
2021. okt. 28. 08:06
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Üdv a klubban, 3 hete köhög. Már mellkasröntgenen is voltunk, hogy kizárják az atípusos tüdőgyulladást, de negatív. Ez a hét őszi szünet, de már az ezt megelőző 2 héten sem ment oviba, mert kb az első tüsszentésnél, köhintésnél panaszkodnak az óvónők. Köptetőt ő is szed, meg C és D vitamint, de semmi nem történik. Halvány fogalmam sincs, hogy mit kéne csinálnom, illetve hogy mi lesz, ha ez mondjuk akármelyikükkel megtörténik jövőre is, amikor már dolgoznom kell (most gyeden vagyok a másfél éves húgával). Ja, és nagycsoportos, tehát nem is most kezdte, 2 éves kora óta jár közösségbe...
2021. okt. 28. 08:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi is így vagyunk, de nekünk is azt mondta az orvos, hogy hetekig elhúzódhat, sóoldatos inhalálást javasolt. :)
2021. okt. 28. 08:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez 6 hétig tartott, utána felülfertőződött, belázasodtam, 1 hét antibiotikum, most már jól vagyok, összesen eltartott 8 hétig a köhögés, az is lehet, hogy covid, már nem tudják letesztelni.
2021. okt. 28. 09:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Ugyanez nálunk is. Az ovis lányom hol jól van, hol hazahoz az oviból vmit. Most két hete itthon van, de úgy néz ki, már jól van, csak az orra folyik kicsit. A 9 hónapos is elkapta, kapott antibiotikumot, mert hörghurutja volt. Szépen fel is épült, erre hétvégén újra kezdte a köhögést, váladékos orrfolyást. Most csak köptetőt kap, Fenistil cseppet és antibiotikumos orrcseppet. De nem igazán akar jobb lenni.
2021. okt. 28. 09:45
 6/10 anonim ***** válasza:
6 hete tart... Hol enyhül, hol erősödik.
2021. okt. 28. 11:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk 6 hónapig tartott bölcsis korában.
2021. okt. 28. 12:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a köhögés elmúlt, viszont az orrfolyás egyszerűen nem akar abbamaradni..már 1 hónapja kb. Lehet vissza kéne vinnem dokihoz :/
2021. okt. 28. 13:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 6 hétig folyt az orra,már meg voltam őrülve miatta,2 fajta orrcseppet is használtunk,inhalálás stb. Aztán egyik napról a másikra abba maradt.
2021. okt. 28. 13:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Ovis lányom 4-5 nap alatt túlvolt rajta (neki brutál immunrendszere van, ritkán beteg), de a féléves babámmal együtt 3 héten át benne voltunk, azt hittem sose lesz vége. Vittem orvoshoz, semmi baja nem volt a tüdejének, csak folyt az orra és köhögött. A nagylányomnak köptetőt adtam + gyerek nasivint.
2021. okt. 29. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!