Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehetséges, hogy a babámnak...

Lehetséges, hogy a babámnak azért lett rekedt mára a hangja, mert tegnap torkaszakadtából sírt ?

Figyelt kérdés
Lehet összefüggés?tegnap felkelt délután az alvásból, úgy nézett, mint aki megijedt, aztán elkezdett hisztérikusan, vigasztalhatatlanul sírni, szinte hangja is majdnem elment. Mára meg olyan fura, rekedt hangja lett, de amúgy jókedvű, eszik. 4,5hónapos. Lehet a sírástól ilyen a hangja vagy lehet meg fog betegedni ?
2021. okt. 27. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet a sírástól (na nem a sírdogálástól, hanem a brutál üvöltésestől), simán, én kislányomnál is volt.
2021. okt. 27. 13:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Brutál üvöltés volt. Azóta csak még rosszabb lett. Próbál gőgicsélni és a magas hangok nem akarnak neki kijönni és szegénykém azon is elkezd sírni, hogy nem tud rikácsolni. Nem tudom hogy segítsek neki :(
2021. okt. 27. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyem meg szegénykém 🥰 egyébként bármi más, szokatlant tapasztaltok rajta? Úgy értem, amiért ez a nagy sírás lehet(ett), ami vmi náthára, megfázásra utalna? Pocakja, kakija?
2021. okt. 27. 22:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Semmi mást nem tapasztaltam, étvágya van, éjjel alszik, napközben is szokásosan alszik, játékos, különösebben nem nyűgös,kaki-pisi van, pocakja nem fáj. Tüsszögni tüsszög, de nem többet, mint máskor.Mindent megrágcsál,szájába vesz és nyálzik, de ez már 2 hónapja kb, fogát még nem látok jönni (4.5hónapos). Nem vettem rajta észre megfázásra, náthára utaló jeleket. Az a nagy sírás nem tudom mitől volt, felébredt a délutáni szundiból és elkezdte a semmiből.
2021. okt. 28. 08:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Hogy nem jutott eszembe...hát a fogacskák!!!! Bizony ott mocorognak, mozgólódnak, nem kell látni a kis szájában semmit, a mélyben vannak még és megindulhattak a kis Drágának 😘 S mikor belenyilall szegénykének, az okozhat nagy fájdalmat. Nyálzás, rágcsálás is stimmel.

Füléhez nem nyúlkál?

2021. okt. 28. 10:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Ajajj akkor úgy látszik megkezdődött.....:)

Fülét nem piszkálja, csak az öklét tolja be, meg ha odateszem az újjam, még azt is megrágcsálná. Ínye olyan kemény neki, de nem látom fehérnek. Hangja még mindig nem jött vissza, gőgicsélni rikácsolni még mindig nem tud.

2021. okt. 29. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!