Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pampers premium care vs...

Pampers premium care vs Libero touch,melyik a jobb?

Figyelt kérdés

#Libero touch
2021. okt. 26. 07:21
A kérdező szavazást indított:
Libero touch
Pampers premium care
33 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a Libero touch vált be. Pampers is próbáltam, de nagyon felerősítette a pisi és kaki szagot úgy vettem észre. Meg ez a belső hálós vagy nem is tudom milyen megoldás sem jött be, mikor levettem róla a pelust ott maradt ilyen hálós nyomat a popsiján. Szóval nekünk a Libero Touch a kedvenc, már a bugyipelenkáját használom a 8 hónapos babámra. Baleset ritkán fordul elő, de ha elő is fordul csak azért, mert a kukaca rossz irányba állt.
2021. okt. 26. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Pampersre szavaztam, mert azt gyakrabban vettem és nagyon szeretem. De most pont Libero touchot használunk és az is szuper jó. Én bátran javaslom mindkettőt!
2021. okt. 26. 10:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idősnek ?
2021. okt. 26. 18:09
 4/5 A kérdező kommentje:
4hó
2021. okt. 27. 06:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a kettő között változatok mindig.A Libero touch összességében nekem jobban bejött,hiába használtam eddig mindig Pamperst.

1-es csomagból vegyesen használtam Pamperst és Liberot is,2-3-4 méretéből csak pampers,most megint a libero jó nekünk.Puhább és jobban tartja a nedvességet ez a méret.:D

2021. nov. 10. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!