Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ilyen agresszív a...

Miért ilyen agresszív a férjem a babával?

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon megijedtem, mert elég nehezen akart elaludni a babánk, három hetes múlt, és a férjem igaz korán kelt aznap is és másnap is, és ahogy letette sírt, és olyan durván szólt, hogy mi az istenért nem tud már végre aludni. Hát mert ő nem gép hanem kisbaba. Miért ilyen? Nem is hiszem hogy nagyon örül neki, mert sosem beszél hozzá, inkább csak rámhagyja. én persze imádom.
2008. dec. 12. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szegénykék Mindketten! Valószínűleg nem tud mit kezdeni még vele (talán később sem fog tudni), fáradt, féltékeny vagy csak rossz napja van, amit nem tud úgy kezelni, ahogy kellene, ami szerintem nem lenne ok arra, hogy durva vele. Neked meg olyan, mintha kést forgatna benned. Sajnos nálunk is volt ilyen a legelején, és most hét hónaposan ugyan nem agresszív vele, de nem is olyan, amilyennek én szerettem volna, még most se igazán foglalkozik vele, amitől nekem majd megszakad a szívem, mert ez a kis Manó úgy néz rá, és beszél neki. Egyedül az esti fürdés az övé, ha addigra hazaér. Sajnos ők nem az anyjuk, és nem is lesznek velük olyanok. Biztos nagyon sok kivétel van, én borzasztóan irígylem azokat, akinek a párja olyan igazi elolvadós apatípus. Sajnos ez még okozhat fejfájást Neked, de remélhetőleg megváltozik, amint tud már vele "kommunikálni". Adj neki feladatot a babával.
2008. dec. 12. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Első baba ugye? Ez gyakran előfordul, még nem alkalmazkodott az "új helyzethez". Az én férjemnek az első házasságából van egy nagyobb fia, és azt mondta, hogy akkor Ő is nagyon türelmetlen volt, nem bírta elviselni ha ordított. Amikor a mi fiunk megszületett inkább én viseltem nehezebben, Ő halál nyugodt volt, egyáltalán nem idegesítette. Sőt mindig Ő nyugtatta meg, ha sírt. Már pedig rengeteget sírt! Most a kislányunknál már én is türelmesebb vagyok, és persze a férjem most is nagyon nyugodt. Legyél türelmes. Most még olyan sokat nem is tud vele kezdeni, de ha már lehet vele huncutkodni, játszani, hidd el más lesz, imádni fogja!
2008. dec. 12. 13:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A pasit is nagyon nehezen viselik az első pár hetet. Sokan nem tudnak még mit kezdeni egy ilyen pici babával! Adj neki időt, amint nyílik majd a babátok értelme, egyértelműbbek lesznek a jelzései jobban viseli majd.

Nagyon nehéz nekik, tehetetlennek érzik magukat :(

Ez nem agresszivitás, hanem inkább a tehetetlenség miatti indulat!

Kitartás, egyre jobb lesz! :D

2008. dec. 12. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!