Én értem. A háklis kismamák őrületbe kergetik a párjukat, mert azt hiszik, most ők a világ közepe és a világon az elsők, akik terhesek. Van ilyen.
Azt lehet tenni, hogy szépen kedvesen biztosítod róla a párodat, hogy imádod és akarod őket, de ettől még nem kell gondolatolvasó rabszolgának lenned. Asszem ennyi.
2010. szept. 2. 20:58
3/7 anonim válasza:
Ezt megemlítem a páromnak.Sztem megalapítja ha még nincs ilyen.De lenne pár tagja a barátikörből is,abban biztos vagyok..:D
2010. szept. 2. 21:35
4/7 anonim válasza:
ó, én nem pocakosan is az őrületbe tudom kergetni a páromat:D Szerencsémre jól főzök és jól megvagyunk az ágyban is, ezért bírja mellettem már 8. éve:)))
2010. szept. 2. 22:59
5/7 A kérdező kommentje:
Ja itt már nincs pocak,hanem 4 hónapos baba. Most meg az a sláger hogy hordózók századát kell felsorakoztatnunk,vettünk egy karikáskendőt ,most őszre kell hordózókendő,aztán tavaszra be van rendelve mei-tai.Na persze már a második babakocsinál tartunk,ez jobb mint az első
2010. szept. 3. 06:31
6/7 anonim válasza:
Sok felesleges kiadás is nagyon bosszantó, tegyétek inkább félre a pénzt okosan a kicsi jövőjéhez. Magánvélemény: nálunk nem jöttek be ezek a hordozókendők és sem tudtam volna képzelni, hogy vegyek még egy babakocsit. Megtehetném, de minek. -második-
2010. szept. 3. 20:47
7/7 anonim válasza:
Az 1. vagyok, akkor nekem esik le nehezen a tantusz! Te egy apuka vagy?
Mi is már a 2. babakocsit vettük, de nálunk a férjem nem szól bele. Mindent én intézek, de nem is tudna beleszólni, én tolom a babakocsit, nap mint nap, én tudom milyenre van szükségem. Pénzügyileg is az én kezemben vannak a dolgok, én gondolok a holnapra is. Irígylem az olyan nőket, akiknél a férj az úr a háznál, nem úgy mint nálunk, hogy mindent nekem kell átgondolni és kigondolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!