11 hetes terhes vagyok,a covid elleni oltást fontolgatom,bár àprilisban enyhèn átestem rajta.Èrdekelne akik terhesen oltattak ès megszületett azóta a babájuk,minden rendben van e a picivel.Beadassam szerintetek?van mèg antitestem.
#29: ezért csodálkoztam.
"Ez az oltás ugyanolyan mint a többi, csak influenza helyett koronavírus van benne" ez csak a Sinopharmra igaz. A Pfizer és Moderna oltások technológiája most.lett először bevetve élesben, komolyabb tesztelés nélkül, ezért elég aggályos, hogy pont ezt tolják a terhes nőkbe.
Ezt honnan tudod? Ki mondta? Mit tudsz, amit mi nem? Milyen információk alapján vontad le ezt a következtetést? Honnan származnak? Ki/Mi a forrásod?
Az mRNS nem bomlik le, ezt csak hiszik, de nem tudják, hogy mikor bomlik le ha egyáltalán lebomlik.
Emiatt simán okozhat kései szövődményeket majd évek múlva. A cigitől se hal meg mindenki és nem elég 1-2 szál és nem is 1-2 nap alatt lesz tüdőrákja valakinek. Ez is olyan nem 1-2 oltástól lesz nagy gáz, de ezt a jövőben éves szinten tervezik 3-4 oltásokat beadni. Tartós évekre szóló program, a vakcinagyár nem dísznek épül.
Honnan tudod, hogy nem bomlik le? Tudsz rá szakszerű magyarázatot adni? Vagy csak úgy "hiszed"?
Mi a szakmád?
Esetleg tudsz adni a kijelentésedről valamilyen hiteles forrást vagy vizsgálati eredményt, ami szembe megy a mrns kitalálóinak kijelentésével?
Tényleg érdekel.
Bármelyik jó!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!