Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hetes terhes vagyok,a...

11 hetes terhes vagyok,a covid elleni oltást fontolgatom,bár àprilisban enyhèn átestem rajta.Èrdekelne akik terhesen oltattak ès megszületett azóta a babájuk,minden rendben van e a picivel.Beadassam szerintetek?van mèg antitestem.

Figyelt kérdés

#baba #Covid oltás #Terhesen oltattak
2021. okt. 17. 19:07
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
48%
27 azt nem tudhatod, hogy mi lesz később, nem-e alakul ki leukémia, lehet-e majd egészséges babája stb.
2021. nov. 12. 19:22
 32/42 anonim ***** válasza:
61%

#29: ezért csodálkoztam.

"Ez az oltás ugyanolyan mint a többi, csak influenza helyett koronavírus van benne" ez csak a Sinopharmra igaz. A Pfizer és Moderna oltások technológiája most.lett először bevetve élesben, komolyabb tesztelés nélkül, ezért elég aggályos, hogy pont ezt tolják a terhes nőkbe.

2021. nov. 12. 19:23
 33/42 anonim ***** válasza:
63%
Influeza elleni oltás ellenjavalt volt mikor én terhes voltam 2006-ban. A háziorvosom nem javasolt semmilyen oltást, de még gyógyszereket se.
2021. nov. 12. 19:24
 34/42 anonim ***** válasza:
28%
Valószínű emelkedni fog a leukémiás gyermekek száma a jövőben az emberkísérletek miatt.
2021. nov. 12. 19:31
 35/42 anonim ***** válasza:
55%

Ezt honnan tudod? Ki mondta? Mit tudsz, amit mi nem? Milyen információk alapján vontad le ezt a következtetést? Honnan származnak? Ki/Mi a forrásod?

2021. nov. 12. 20:00
 36/42 anonim ***** válasza:
55%
Igen a Pfizer butított verzió, mert nem közvetlen a vírust kapja a beteg( ezért nem is olyan veszélyes) ajánlom a YouTube-on a Zállatorvos videóját,elmagyarázza leegyszerüsítve.
2021. nov. 12. 20:08
 37/42 anonim ***** válasza:
29%

Az mRNS nem bomlik le, ezt csak hiszik, de nem tudják, hogy mikor bomlik le ha egyáltalán lebomlik.

Emiatt simán okozhat kései szövődményeket majd évek múlva. A cigitől se hal meg mindenki és nem elég 1-2 szál és nem is 1-2 nap alatt lesz tüdőrákja valakinek. Ez is olyan nem 1-2 oltástól lesz nagy gáz, de ezt a jövőben éves szinten tervezik 3-4 oltásokat beadni. Tartós évekre szóló program, a vakcinagyár nem dísznek épül.

2021. nov. 12. 20:11
 38/42 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy nem bomlik le? Tudsz rá szakszerű magyarázatot adni? Vagy csak úgy "hiszed"?

Mi a szakmád?

Esetleg tudsz adni a kijelentésedről valamilyen hiteles forrást vagy vizsgálati eredményt, ami szembe megy a mrns kitalálóinak kijelentésével?

Tényleg érdekel.

Bármelyik jó!

Köszönöm!

2021. nov. 14. 11:57
 39/42 anonim ***** válasza:
hogy vagy kérdező te és baba?
2021. nov. 14. 12:06
 40/42 A kérdező kommentje:
39: köszönöm jól vagyunk ,2 hètig náthás voltam de ennyi , nem oltatunk úgy döntöttem . Màr 15 hetes vagyok , minden genetikai ès ultrahang vizsgálat is jó lett ,ès kisfiút várok 🤩
2021. nov. 14. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!