Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a gyereked jelenlegi...

Mi a gyereked jelenlegi legbossszantòbb dolga/szokása a számodra?

Figyelt kérdés
Az enyèm 11 hòs ès a legrosszabb most a pelenkázás, mert szinte 2 naponta zuhiztatnom kell a gyereket,mert fullba megmártòzik a saját 💩- ban, ficánkol, szökik, kiröhög. Pròbáltam mindent a kezèbe adni, ènekelni, beszèlni vele, de sajnos többnyire hatástalan, ráadásul a kukiját is fogdossa, aztán ìgy meg minden full cuccos a vègèn, szòval kivagyok :D A második pedig az, hogy altatásnál, mikor mellè fekszem, simizem stb nèha odavág visszakèzből, illetve beletúr az orromba, számba, tapizza az arcom, birizgálja a szemem,fülem, csipkedi a kezem ...🤦
2021. okt. 13. 22:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%
Nehezen indul el bàrhovà, csúnyan beszèl, hogy idegesìtsen, tùl sokat kockul.
2021. okt. 13. 23:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Jaj mi is a miért korszakot éljük másodszorra, borzasztó idegesítő egy idő után:D

2,5 éves a kisebbik nálunk is, azt hittem később kezdi majd, mert a testvére majdnem 4 éves volt amikor folyton miértezett.

A nagyobbik 5 éves most, nála most talán ami a legidegesítőbb, hogy sokszor nem csinálja, amire kérem. Aztán egy idő után felemelem a hangom, amitől sírva fakad, hogy én nem is szeretem őt, gonosz vagyok🤷🏻

2021. okt. 14. 00:45
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
Születése után nem sokkal kipécézett rajtam egy anyajegyet. 3 éve azt piszkálja, ahogy a közelembe kerül. Elmagyarazátam Neki szépe, milliószor, hogy ez miért nem jó, aztán csúnyán, aztán kiabálva, büntetés is járt érte; de semmi... Egész egyszerűen függő lett ettől, és már nem is tudatosul benne, hogy mit csinál; a keze automatikusan matat a nyakamnál, ahogy elérhető közelségben vagyok.
2021. okt. 14. 01:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Fél éves, az az egy bosszant, hogy nagyon rosszul alszik :/ Kész procedúra az altatása, és utána is sokszor kel :/
2021. okt. 14. 08:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

10 hós a fiam és mindig pisilni kezd amikor nincs rajta pelenka, van hogy többször gyors egymásutánban.

Múltkor is kibontottam, felállt a fütyi, indul a pisilés. Gyorsan visszahajtottam a pelenkát. Lehajtom újra, kiveszem alóla a kakis pelust, törlöm a popsit, ismét pisi a falra a feje mögé.

A rendelőben dokinő vizsgálja, kinyitja a pelust, megfogja a fütyijét, a kezének érintésére óriási sugár felfelé.

2021. okt. 14. 09:15
 16/20 anonim ***** válasza:
63%

A nagynak a szétszórtsága. Képtelen vagyok rávenni, hogy ne ezerfelé figyeljen, hanem mindig csak arra, amit épp csinál. Odaviszem a ruháit, szólok hogy öltözzön fel, oké. De eltelik nem hazudok, kb 20 mp, és már boxerban ül az ágyon és babrál valami random dologgal, tökéletesen elfelejtve, hogy öltöznie kéne. Nyilván nem csak öltözéskor van ez, csak példa. Hát a napi 15. ilyennél már nem tudok nyugodt lenni, meg türelmes. 5 éves.

A kicsinek (15 hónapos) meg, nem is tudom. Indulni látszik a hisztikorszak, egyre többet fekszik le és visít, ha nem tetszik valami neki, de azért ez még bőven kezelhető. Ami kicsit jobban idegesít, az talán a kukázás meg a ruhaszárító folyamatos lepakolása, egyiket sem képes békén hagyni. Persze, tök aranyos, amikor huncutul nevetve ledobja a ruhákat a szárítóról, imádnivaló. De amikor ötödszörre pakolom őket vissza, és még mindig csak délelőtt 10 óra van, akkor már nem olyan őszinte a mosolyom.

2021. okt. 14. 10:03
 17/20 anonim ***** válasza:
#8 nem hiszem, hogy szomjas lenne, mert előtte közvetlenül issza meg az esti tápszert. 😔 bár persze lehet, hogy az a baja. Én arra gondolok, hogy nem akar aludni és sztrájkol.
2021. okt. 14. 10:13
 18/20 anonim ***** válasza:

A fogcsikorgatást és a torokban turizást mondanám.

13 hónapos és 4 foga van. Tök jó, hogy most rájött, hogy tudja csikorgatni.

A szájban turizás is idegesítő mert olyan mélyen lenyúl direkt, hogy elkezd öklendezni de tetszik neki mert ugyanúgy csinálja.

A harmadik ilyen jó szokása, hogy mindig a konyhaszekrénynél van és a tányérokat előszeretettel dobálja a földre.

2021. okt. 14. 10:42
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

16,a kukázást most érzem át nagyon,nekem a szárítóról csak a takaróját veszi le.vizesen is képes ölelgetni,és percekig szaglászni..

A kukával az a baj,hogy szépen megtanulta,hogy oda bele kell dobni a szemetet,de azóta minden szemét.A telefonomtól kezdve a tereptárgyakig mindent bele dob,ha nem figyelek.😅

2021. okt. 14. 20:43
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ikreim 2 és fél évesek, nemrég kezdtek beszélni (többnyelvű család vagyunk). Még csak szavakat mondanak, és hát nem valami tisztán. Ha mondanak valamit, és nem értem (még azt is ki kéne találnom, éppen melyik nyelven mondják), akkor elkezdenek visítani.

Ettől eltekintve nagyon könnyű velük, ha azt leszámítjuk, hogy nagyon anyásak, és nélkülem még az apjukkal sincsenek el (bár már ebben kezdenek változni).

2-es, szerintem mindenképp próbáljatok valami megoldást találni. A gyerek minden házasságot megpróbál, át kell alakítani teljesen az addigi szokásokat, de nem kéne rámennie a házasságnak. Mi szerencsések vagyunk, mert mindhárom gyerekünk egész kicsi kortól könnyen elalszik és átalussza az éjszakát, de ez nem nevelés kérdése, ők egyszerűen ilyenek, így nekünk nem volt olyan gondunk, mint nektek. Nincs esetleg nagyszülő, aki be tudna segíteni nálatok egy-két órára? Az is sokat jelentene. Vagy bébiszitter néha.

2021. okt. 21. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!