Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adjak neki csokis tejpépet?...

Adjak neki csokis tejpépet? 10 hónapos.

Figyelt kérdés
Kisfiam nem eszi a tápszert (eddig volt tejem, pár hete nincs), eddig tejpéppel pótoltunk, de már nem eszi a simát, gyümölcsöset. Csokisat és sztacsatellásat nem adtam neki, mert szerintem korai, nem is tudom, mit tartalmaz. Most javasolták, adjak neki tápszert kakóporral....nem tudom, nekem furi. Lehet, hogy annál még a csokis tejpép is jobb, csak hogy egyen vm tejes dolgot.
2010. szept. 2. 09:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Marhaság ... ne kakaóval add.

elég ha úgy variálod hogy a tejpépbe legyen friss gyümölcs a kakaósat meg talán hetente egyszer.

2010. szept. 2. 09:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Adj neki tejet kakóval,vagy magában. Nem rég olvastam a neten,hogy ha csak 12 hónapos kor után kap egy baba tejet, 19-szer nagyobb az allergia valószínűsége,mint aki korábban kapott már tejet.
2010. szept. 2. 09:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Én meg azt mondom, tejet ne adj!!!

Neten sokfélét lehet olvasni... Vagy igaz, vagy nem...

Szerintem adhatsz neki csokis tejpépet, vagy akár sztracsatellást. Persze nem minden nap, de hetente párszor.

Mi 1 éves korától adtuk a tápszert úgy, hogy tettünk bele pici kakaót vagy macikávét. (1,5 éves koráig tápszereztük, mert van súlyos allergiás a családban.)

2010. szept. 2. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!