Valakinek a picijének van gégeszükülette stridoros légzés?
Figyelt kérdés
Volt valakinek a kicsinél stridoros légzés gégeszükülette és műtétet kellet végrehajtani hogy zajlott? Megszüntek a tünetek? 8 hónapos a kisfiam és mozgásra nagyon felerösödik neki a hörgés.2021. okt. 10. 14:46
1/6 anonim válasza:
Gégeszűkület. Így kell írni.
És kellett.
2/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy refluxos?
Kislányom is hörgött,elég durván
Orvostól orvosig jártam,mire egy gyermekgyógyász rájött,hogy nem szűkület van,már műteni akarták
Mint kiderült,refluxa volt,a sav visszafolyt,ami szétmarta a nyelőcsövét,ami gyulladást okozott a hörgőknél is
2 hétig patikában kikevert port kellett adni,ami végleg megszüntette a hörgést
3/6 A kérdező kommentje:
Refluxos a kis fiam majd megyünk gasztroshoz
2021. okt. 11. 15:31
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves első ha nem tetszik vagy érdemben nem tudsz válaszolni akkor ne írj nem vagyok kíváncsi a ki oktatásra köszönöm szépen legyen szép napod
2021. okt. 11. 15:33
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló füll orr gégész mondta ezt de gasztroenterológushoz is vinni akarom mert eddig azt a választ kaptam hogy 6 hónapos korig kinövi nem kell vinni de azóta sem :(
2021. okt. 11. 15:36
6/6 anonim válasza:
2.vagyok
Nekünk egy évet mondtak,de ez amit adott a dokink,egy csodaszer
2hét alatt megszünt a reflux
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!