Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik az, hogy a babám hasa...

Létezik az, hogy a babám hasa fáj a répától?

Figyelt kérdés
Fôztem neki levest, elôszôr csak a lébôl kapott, attól nem fájt a hasa, de amikor belemixeltem a répát fájt neki. Tapasztalt már valaki ilyet?
2008. dec. 11. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
A répa nemigazán szokott hasfájást okozni.
2008. dec. 11. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
viszont a répa hasfogó és attól fájhat neki,hogy nem tud rendesen kakilni!!!Nálunk most ez volt a sütőtökkel.Az is ez a kategória.Tornáztasd meg vagy lázmérőzd meg óvatosan.Ma nálunk csak ez segített,olyan szorulása volt.
2008. dec. 11. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
a répa hasfogó vigyázz vele.. esetleg keverd össze más olyan zöldséggel, ami kompenzálja. nekünk spenótot, krumplit javasolt a doktornő.. vagy aznap uzsonnára olyan gyümölcsöt adj, ami picit meghajtja. én igy csinálom. pl. ebéd krumpli-répa, uzsonna körte-sült alma..., stb..
2008. dec. 11. 22:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Kôszi a válaszokat, sejtettem, hogy megfoghatta a hasát, mert egész nap erôlkôdôtt. Ezentúl óvatosabb leszek.
2008. dec. 13. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia én arra jöttem rá hogy a mixertől fáj a hasa vagyis a levegőbubiktól amiket belekavar....jobban oda figyelek erre és megszünt a hasfájás!
2008. dec. 13. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!