16 hetes lesz a babám, a mai napon megjött a menstruációm, ez befolyásolja a tejemet?
Figyelt kérdés
Elég nyűgi egésznap a babám, és össze-vissza szopizik, elkezd szopizni majd kiköpi.2010. szept. 1. 18:30
1/4 anonim válasza:
Igen,megváltozhat a tej íze.
Vannak babák akik elfogadják a változást vannak akik nem.
Próbáld szoptatni továbbra is igény szerint és majd meglátod hogyan reagál rá.
2/4 anonim válasza:
Az én fiam meg sem érezte, amikor megjött, sőt, a tejtesója sem.
Babája válogatja.
3/4 anonim válasza:
Mi is 16 hetesek vagyunk, nekem már kétszer jött meg, mindkettő nagyon megviselte, ugyanezt csinálta, nálunk szerencsére utána rendeződött, de tudok olyat is, akinek ezután már egyáltalán nem fogadta el.
4/4 anonim válasza:
Az én lányom észre sem vette, viszont a tesóm fiai nem fogadták el többé a cicit, sőt még cumisüvegből sem a tejet. Egyik sem a 3-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!