Egy ruházati és egy etetési és egy cipelési kérdés. Mit csináljak, hogy egyen is végre? Hol lehet ilyet kapni? Meddig cipelhetem, tényleg nem szabad már?
Etetési: ez a nagyobb gondom most. 14hónapos fiam rettenetesen hiszti hetek óta, ebben a dilis időben pláne. Jönnek a fogai, mindent rág, enni viszont semmit, ma egy joghurtot 8óta eszik, semmit nem fogad el, se felvágott, se kenyér, se se seses, kezdek agybajt kapni, nyűglődik, éhes, nem tudok vele mit kezdeni. Valami ötlet ami segítene, hogy abba maradjon ez a szenvelgés. Kicsit normalizálódjon.
Homeopátia nem segített, pedig próbáltuk mi lehet a megfelelő.
Ruházati: hol lehet kapni olyan bébi combfixet, ami jó vastag. Utálja a harisnyát, üvölt ha rá akarom adni, viszont a télre nem ártana valami a nadrág alá, mert az overálban is üvölt, combzokni, combfix, nem tudom mi a neve, egy db ilyenem van, kaptuk, pelusig fel tudom húzni, olyan hosszú. Hol kapható?
Cipelés: 23hetes terhes vagyok a tesóval, a fiam 14hónapos, és néha emelgetni kell, cipelteti a seggét, pláne azóta, hogy a fogzás miatt dilis, viszont jól megszólnak, hogy terhesen cipelem a kicsit, mert ártok a másiknak. Teljesen zárt vagyok, nincsenek görcseim, csak a szokásos fáradtság ami anyaként van, fittebb vagyok, mint a fiammal voltam.
Most akkor tényleg a szülésig nem vehetem fel, hagyjam üvölteni....?
etetés: szintén fogzik szintén nem eszik ha éhes lesz majd elfogadja. most rendeltem pizzát a kedvencét hátha eszik belőle...
ruházati:térdzokni?
ne vedd fel bár ezt már korábban kellett volna megszoknia néha nálunk is van emiatt hiszti de azt szoktam mondani hogy ő már nagy és csak babákat cipelnek az anyukájuk ilyen nagy lányokat már nem....
Nem csak úgy, nem kocsizik 7hónapos kora óta, hanem gyalogol, de ugye elfárad, és ilyenkor veszem fel, és azért egy 14hónapostól nem várhatom el, hogy 5-10kmert egy szuszra lenyomjon, így is 3kmert sétál már megállás nélkül felnőtt tempóban...
Ha itthon vagyunk csak addig veszem fel, amíg valahová felteszem.
Nem térdzokni:D olyan mint a nőcik combfixe:d az a cuki csipkés, csak ezek macisak, meg vastagok és nem nylon, hanem pamut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!