Mit illik ilyenkor ajándékba vinni?
Figyelt kérdés
egy aukciós oldalon elnyertünk egy terméket, és az eladó kislánya most kb. fél éves. személyes átvétel lesz, és én szeretnék valamit vinni a kislánynak, de mit szerintetek?2010. szept. 1. 13:33
1/10 anonim válasza:
Ez egy szokás?
szerintem nem bunkóság ha nem viszel semmit...
2/10 anonim válasza:
Szia!
Hát nem is tudom.Illik-e ezt ilyenkor?de ha mindenképp akarsz valamit akkor vegyél gyümölcsöt.Gondolom már kezdik a kóstolgatást.Alma,barack,banán biztos jól jön nekik.
3/10 A kérdező kommentje:
kicsit rosszul fogalmaztam. nyilván nem kell ilyenkor vinni ajándékot, tehát az "illik" itt nem állja meg a helyét, de az a lényeg, hogy én mindenféleképpen vinni szeretnék valamit, mert nagyon kedves az eladó.
2010. szept. 1. 13:40
4/10 anonim válasza:
Semmit! a boltba ha bejön más anyuka nem vásárolsz a gyerekeinek. Nem vagy bunkó nem barátnőhöz mész látogatóba hanem egy eladóhoz azért amit megvettél
5/10 anonim válasza:
szerintem csak kellemetlen helyzetbe hozod vele mert nem tudja majd hogy viszonozza-e vagy sem és hogy engedjen-e az árból vagy sem
6/10 A kérdező kommentje:
én is kapok ajándék kengurut. na mindegy.
2010. szept. 1. 13:45
7/10 A kérdező kommentje:
fordított helyzetben én biztosan örülnék, hogy valaki gondolt a lányomra. és ez ajándék, ergo nem várok el semmi árengedményt stb. egyszerű jóindulat, kedvesség.
de ezek szerint nagyon máshogy gondolom.
2010. szept. 1. 13:47
8/10 anonim válasza:
Miért nem viszel cserébe akkor valami olyat, amiből meg neked van felesleged otthon? Játék, ruha, babakozmetikum (igazából nem tudom, hogy milyen értékben kell gondolkodni).
9/10 anonim válasza:
Valami kis plüssjáték a kislánynak jó lehet. Jó, hogy vannak még ilyen emberek, mint Te.
10/10 anonim válasza:
milyen aranyos vagy... kevesen tennék meg.. hát én biztos valami kisjátékot vinnék, egy csörgőt vagy valami plüsst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!