Miket eszik 1 éves babátok, ha még mellette bőven van tejetek? Én olyan egyhangúnak érzem az étrendjét, ezért szeretnék ötleteket kérni.
Figyelt kérdés
Reggel szopizik, d.e. gyümölcs, délben főzelék és utána szopi, d.u. gyümölcs és szopi és este tejpép és szopi. Napközben még szoktam kölesgolyót adni. Kenyeret, kiflit még nem próbáltam. Husit, májat, sajtot szoktam a főzelékhez adni illetve a gyümihez natur joghurtot. A szopit viszont nem tudom csökkenteni, mert begyullad a mellem.Szerintetek?2010. szept. 1. 11:55
1/1 anonim válasza:
Szerintem a szopit csökkenthetnéd, ekkora gyereknek már nem kell minden étkezés után. Nem hiszem, hogy begyulladna a melled, ha fokozatosan csökkented.
A kenyeret, kiflit, péksütiket időszerű kipróbálnotok, és azzal fel is tudod dobni az étrendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!