Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a különleges fiú nevekről? Melyik tetszik, melyik nem?

Figyelt kérdés

2021. szept. 29. 13:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem tetszik. Talán a Buda és a Merse vállalható. Azokon látszik, hogy név és hogy férfinév.
2021. okt. 1. 14:13
 22/27 anonim ***** válasza:
74%

Miró, Vid, Buda, Merse menők, ebből legjobban nekem a Vid és a Buda tetszik.

Lél elalél, Zekő elzakózik

2021. okt. 1. 18:13
 23/27 anonim ***** válasza:
75%
*Ja és elnézést kérek mindenkitől
2021. okt. 1. 18:13
 24/27 anonim ***** válasza:
84%

Miró lett volna a választott nevünk, ha fiunk születik, mert a férjem külföldi, és ez a név volt csak a magyar listáról, ami az ô országában is megállta volna helyét a vezetéknévvel. Végül két lányunk született, úgyhogy nem került rá sor.

Szerintem szép név.

2021. okt. 2. 10:45
 25/27 anonim ***** válasza:
84%

Megnéztem, ki ez a roppsnt híres Kata, akit egyesek szerint itt mindenki ismer.

Influenszer...asszem, én ehhez túl öreg vagyok. (Tudnám, mitől kéne egy influenszert mindenkinek ismernie...)

2021. okt. 3. 08:59
 26/27 A kérdező kommentje:

Én is megnéztem, de neki most született a gyereke ahogy nézem, így akit én hallottam, hogy Miró, nem nyerhette innen az ötletet.

Illetve én szerintem semmi gond nincs azzal, ha valahonnan halja az ember (akár hírességtől) a nevet, megtetszik neki és azt adja. Nem gondolom, hogy ez elítélendő lenne..

2021. okt. 3. 11:33
 27/27 Cintia180 válasza:
És esetleg Mehdi kiejtése Medi?
2023. febr. 4. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!