Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az egy hónapos babám a fél...

Az egy hónapos babám a fél éjszakát átkepeszti. Nagyon sokat rugdal, nyögdécsel, erőlködik, úgy hogy közben félig alszik. Másnak is csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Tehát ha két evés között alszik 3 órát, akkor elalvás után 1-1,5 órával elkezd nyögdécselni, kepeszt, rugdal, erőlködik, de közben alszik félig. Aztán bealszik negyed órát, aztán megint elkezdni. Aztán 3 óra elteltvével már kinyitja a szemét, és még hangosabban nyögdécsel, akkor ébred meg igazán. Olyan nyugtalannak tűnik. Nappal nem csinálja ezt.
2010. szept. 1. 10:22
 1/9 anonim ***** válasza:

kepeszt?????

hasfájás. egyértelmü.

2010. szept. 1. 10:26
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha éjjel is eteted,akkor ne csodálkozz,hogy fáj a pocija. Az ő gyomrának is kellene a pihenés! Éjjel csak teát adj neki. Este szopizzon eleget.
2010. szept. 1. 10:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztos hasfájás. Infacol, Espumisan, Gripe Water, ezeket tudjátok kipróbálni. Nálunk az Espumisan jött be leginkább, és emellett tornáztatjuk napi 2-3-szor (felhúzzuk a lábát, hogy könnyeben pukizzon).
2010. szept. 1. 10:29
 4/9 A kérdező kommentje:
egy honapos babának csak teát éjjel?? ilyet még nem is hallottam. szoval akkor másnak is csinálja? már aggodtam hogy valami alvászavar vagy idegi alapon van.
2010. szept. 1. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne valszínű hogy idegi probléma lenne. A teáztatást amúgy nem ajánlanám egyálalán, de ez mindenkinek a saját döntése. 3 óra alatt amúgy megemészti az anyatejet, nincs rá szükség, hogy mást adj neki.
2010. szept. 1. 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez egy teljesen normális jelenség egy egy hónaposnál.Szoptasd éjjel is nyugodtan,tornáztasd a lábait sokat,had jöjjön ki a puki,ez tényleg ugy néz ki hogy hasfájás,ha szerencsétek van 1-2 hónapon belül elmúlik.Miket eszel,nem eszel valami puffasztó dolgot,szénsavasat,savanyút,stb?
2010. szept. 1. 12:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Elvileg kerülöm a "nagykönyvben" leírt puffasztó dolgokat, bár így is észreveszem magamon, hogy én is többet pukizok egy-egy nap, csak azt nem értem mitől. Szénsavasat nem iszok, csak ásványvizet vagy iceteát, savanyút sem eszem. A baba mohón eszik, és elég sokat is egyszerre, egy hónap alatt egy kilót hízott, talán azért fekszi meg a gyomrát az anyatej?!
2010. szept. 1. 12:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Amikor kepeszt olyankor mit csinál?:-)

Egyébként szerintem is hasfájás,legyen meg az evések között minimum 2 2ésfél óra,tornáztatás és az előttem felsorolt "cseppek" egyike,nekünk a Gripe Water konkrétan megmentette az életünket:-))

2010. szept. 1. 12:53
 9/9 A kérdező kommentje:

kepeszt=izeg-mozog.Mifelénk így mondják :)

kis kezeit, lábait össze-vissza mozgatja, hadonászik :)

2010. szept. 1. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!