Melyik a legjobb babafürdető a Jonsons termékeket kivéve? Az nagyon kiszárította a kisfiam bőrét. Gyógyszertárit használunk most, de az sem jó.
Szia!
Mi Gabit használok a kisfiamnál, soha nem volt semmi gond. Próbáld ki, hátha.
Mi sokáig Gabit használtunk, de mikor kezdtett nagyon száraz lenni a lányom bőre, áttértünk, A Johnson's hidratáló fürdetőjére. Ez fehér flakon kék felirattal. Nekünk ezzel nincs gond, és láthatóan kevésbé száraz a bőre.
De ha a gyógyszertári fürdető sem jó nektek, akkor jobb lenne megmutatni egy bőrgyógyásznak. Lehet, hogy valami nagyon speciális dolog kell a fiadnak. (Egyébként a problémás, beteg bőrű felnőtteknek is ezt a gyógyszertári mosdókrémet szokták felírni a bőrgyógyászok, úgyhogy ennél kevésbé irritáló fürdető nincs)
Mi dm-es Babylove fürdető balzsamot használunk,nagyon jó. A sampon és fürdető egyben is nagyon jó. Ezek kék flakonban vannak,de vannak fehér szinű szenzitiv termékek is. Azért jó a Babylove,mert minimális benne a káros anyag,nem úgy,mint a Nivea stb.
szia nekünk sem vált be a jonsons termék de sajna a gabi sem!
Így rátaláltam a NIVEA baby-re és nagyon jó selymes a bőre a mai napig és még mindig lehet érezni azt a finom babaillatot!
Bár az ára kicsit drága akicsi 250ml-es olyan 800ft körűl van a nagy 500ml 1100ft kb az ára, de megéri szerintem!
Nekünk a Gabi szárított, a J&J toptotoe és jóéjt is, viszont a naturalse(zöld flakon) az nagyon szépen helyre tette, pedig annyira csúnyán kipattogott a bőre:S Viszont egy fürdetés és egy testápoló használat után tényleg látványosan javult az állapot. Azóta is csak ezt használjuk, tény drága, de megéri.
(nekünk a nivea felnőtt cuccok nem váltak be, ki se próbáltuk a baby kozmetikumokat, a noname drogériásak pedig messze vannak, nálunk nincs se dm se rossman:D, mikor meg olyan helyen vagyok elfelejtem nézni őket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!