Most le akarja magát választani (8 hónapos)?
Kisfiam pár hete elkezdte, hogy ha lefekszem mellé szoptatni, akkor már fordul is el, kúszik amerre lát, feszíti magát, úgy kell "erőszakkal" odafordítani. Nem verem meg vagy ilyesmi, csak odafordítom, ő feszíti magát hátra, de megtartom a kis hátát, és gyorsan benyomom a szájába. Sajna csak így megy:(. Persze ha nagyon nem akarja, nem erőltetem. Ezzel eddig nem is volt gond, miután bekapta, már evett rendesen. Mostanában viszont bekapja, és kirázza a hideg, fanyalog, és kiköpi. Van mikor még csak odafordulok hozzá, és már akkor kirázza a hideg:(. Három óránként szopik, a köztes időkben szoktam kóstoltatni mással. Még csak a gyümölcsös bébikajákat eszi. Amiben hús van, azt nem igazán eszi. Rántott husiból (prézli nélkül) eszik 1-2 csipetnyit, a húslevest megeszi, a töltött paprikát, túrós tésztát stb megeszi. Amit direkt babarecept szerint főzök azt nem.
Ebben a hónapban hízott 60dkg, és nőtt 3.5 cm. A védőnő szerint ráérek még a főzelékekkel. Meséltem neki ezt a fanyalgós dolgot, de erre azt mondta 1 éves koráig jó lenne szoptatni. Ha nem megy, akkor adjak neki valami tápszert. Na ezt nem akarom, és nem is fogom! Ezzel kapcsolatban nem kérek kritikákat.
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan zajlik a babarészéről a leválasztás? Kinek hogy csinálta a babája?
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!