Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg nehéz irányítani egy...

Tényleg nehéz irányítani egy átfordítható karos babakocsit?

Figyelt kérdés
Itt olvastam az egyik fórumon többen is írták. Nem konkrétan egy tipusról,csak úgy általában.
2010. szept. 1. 01:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem anno Pierre Cardin volt,és azt nehéz is,és mindig belerúgtam a kerékbe,amikor háttal toltam a gyerkőcöt!

A picivel Peg Perego Veneziánk volt múlt télen,azzal kicsit könnyebb,de nem tökéletes:(

2010. szept. 1. 05:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem Hoco van, már a második gyerek nyúzza, semmi bajom nincs vele, sőt...
2010. szept. 1. 06:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyálltalánm nem nehezebb mint a sima....

Söt.Ha fúj a szél át tudod fordítani,míg a sima egyirányba tolós kocsiba a szél kifújja a kicsi fejét.....Inkább azt mondanám,hogy a bolygó kerekükocsikat nagyon jó irányítani.

2 gyermekes anyuka.

2010. szept. 1. 07:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is nehéz irányítani, ha átfordítom, mert akkor a bolygókerék, ami ráadásul kisebb is, mint a másik kettő, az lesz hozzám közelebb. Persze, le tudom rögzíteni, hogy ne forogjon, de még egy járdaszegély is kifog rajtam. Nem is fordítom soha át az első ilyen tapasztalat óta.
2010. szept. 1. 08:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is Pierre Cardin van, és nehéz irányítani átfordított karral, főleg, ha be kell fordulni valahová, vagy meg kellene emelni egy kicsit pl. az útpadkánál. Pedig én igen jó erőben vagyok egyébként!
2010. szept. 1. 09:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nehéz. Engem az sem zavart, amikor hozzám közelebb esett a bolygókerék, és elöl volt a fix kerék, csak olyankor más technikával kell kanyarodni, ami kb. 2 perc alatt elsajátítható (Csak át kell gyorsan szokni, hogy olyankor a babakocsi feneke kanyarodik, és nem az orra.)

Sok nőnek egyébként gondot okoz bármely bolygókerekes kocsi irányítása. Nekem ez fura, nem tudok rájönni, mi ebben a nehéz, engem sokkal inkább az borít ki, mikor a fix kerekes kocsit minden apró irányváltoztatásért biccenteni meg emelgetni kell.

2010. szept. 1. 09:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, sőt nem cserélném le semmire, a gyereknek ez a legjobb, az meg hogy nekem kényelmes-e vagy sem, csak másodlagos.
2010. szept. 1. 11:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk Touragoo van, nem bolygós a kereke, inkább ezért nehézkesebb, de meg lehet szokni. Az átfordítható kar nagyon hasznos, a babának is fontos, hogy szemben legyen veled néha, még akkor is, amikor már nézelődős korszakában van. Azon kívül szélfogónak és árnyékolónak is nagyon jó, ahogy írta itt valaki.
2010. szept. 2. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!