A kisbabámat amikor pelenkáztam arra lettem figyelmes, hogy a pelusban, és a bőrén a pelus alatt olyan furcsa zselé szerű anyag volt. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Kakija most nem volt, csak pisis volt a pelus és az is csak kevés. Az sem egyértelmű, hogy ez az anyag a popsiból, vagy esetleg a kukijából került elő. Mi lehet ez? Valaki esetleg már találkozott ilyennel?2008. dec. 11. 15:05
1/8 anonim válasza:
Ha nagyon pisis volt az lehetett a pelus...
2/8 anonim válasza:
Milyen fajta pelust használtok?Mert a pempörs ben van ijen anyag ami zselésiti a pisit hogy ne folyon ki,lehet hogy az került ki valahogy apelusba?!Ez csak egy tipp,ilyenel még nem találkoztam.2,5hos baba anyukája.
3/8 anonim válasza:
A pelustol es a tobb pisitol lehet, nekunk is szokott lenni, ne aggodj! A babad rendben van.
4/8 anonim válasza:
Én is láttam már benne,ha nem volt mód időben pelust cserélni.Sztem cseréld gyakrabban.Én mindíg megtapizom mennyire duzzadt rajta,mert nem mindíg ugyan annyit pisil.
5/8 A kérdező kommentje:
Penny-s pelust használunk, és eddig ilyet még nem tapasztaltam, de lehet, hogy csak nem figyeltem oda eddig eléggé. Teljesen szintelen egyébként, tökéletesen átlátszó.
2008. dec. 11. 15:12
6/8 anonim válasza:
Szia! A pempers (meg ehhez hasonló papírpelusok) úgy kötik meg a folyadékot, hogy zselészerü anyaggá "változtatják". Ha tele van a pelus, elöfordul hogy ez a zselés anyag a baba börén is megfigyelhetö. Az is lehet, hogy úgymond "hibás" a pelenka, s nem raktározza el ezt a zselét magában.
7/8 A kérdező kommentje:
Most megnyugodtam. Már azt hittem, hogy ezt a babám termeli. Köszi lányok :-)
2008. dec. 11. 15:14
8/8 anonim válasza:
Nálunk is előfordult már,pláne,ha nagyon sokat pisil és kicsit hosszabb ideig nem cserélek pelust.Ne aggódj,nincs miért.2 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!