Aki Libero Up&Go-t használ, a "Back" részének vagy a "V" részének kell elöl lennie?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 22:00
2/11 A kérdező kommentje:
A back az nem visszát jelent? ezért nem tudtam,összezavart ez.. Azért köszi a választ.
2010. aug. 31. 22:03
3/11 anonim válasza:
a tépőzáras részt szoktam hátrafele rakni, szerintem jó úgy
4/11 anonim válasza:
2.vagyok, a csomagoláson lévő képről lestem le, hogy hogy van ott a babákon :)
5/11 anonim válasza:
Hátra, hátul. A focison is egyébként úgy van. A szám fölött van back szó, és elöl pedig az emblémák.
6/11 Vilcsianyuja válasza:
én még nem találkoztam olyan eldobható pelenkával, amit hátul kellett volna összezárni :) szóval én is mindig a fülek alapján tájékozódom :)
7/11 anonim válasza:
Az up&go az bugyipelus! Ott nincs fül. Csak felhúzod, és kész, már mehet is. :) Ezért hívják így, hogy up&go!
8/11 A kérdező kommentje:
Ez bugyipelenka,csak rá kell adni,nem kell tépőzárazni,amikor meg csere,akkor kell letépni a 2 részénél. A sima pelenkát kell,és azt tudom hogyan kell.
2010. aug. 31. 22:10
9/11 A kérdező kommentje:
Na igen,de mégis van rajta 2 jel,biztos megvan,hogy hogyan kell ráadni.Ezt nem tudtam.
2010. aug. 31. 22:10
10/11 Vilcsianyuja válasza:
Bocsi, lányok, ma reggel jöttem rá, mekkora marhaságot írtam, összekevertem a szezont a fazonnal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!