Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tudnám eladni a dolgaimat?

Hol tudnám eladni a dolgaimat?

Figyelt kérdés

Rengetek babaruhánk van 0-2 éves korig.

Nagyon sok játék,járóka,bébikomp,tricikli,babakocsi.

Teszvesz, vatera kizárva.Sajnos pelenkán kívül mást én ezeken az oldalakon nem tudok eladni csak akkor ha 1 forintos aukcióra teszem fel.

2010. aug. 31. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Expressz? Védőnőknél és orvosi rendelőben kitenni?

Írj nekem légyszi privit, és összebeszélhetünk, mid van, és nekem mi kellene. Na meg az sem mindegy, hogy hol laktok? (Postázás vagy személyes átvétel miatt kérdezem.)

2010. aug. 31. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:
bababörzét próbáltad?
2010. aug. 31. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Milyen játékok vannak? Lassan 2 éves a fiam,és most már unja az eddigieket,komolyabbak kellenének,én meg pont keresek... Bocsi a kérdésért,de itt biztosan fel tudod majd venni a kapcsolatot Anyukákkal,akiket érdekel egy s mást majd Tőled. :) Egyébként én is a teszen adok el,ami már nem kell.
 4/9 anonim ***** válasza:
Teszvesz, vatera..
 5/9 A kérdező kommentje:

22:02

Már háromszor akartam a bababörzére menni de mindig lekéstem az asztalfoglalást mert későn tudtam meg a börzét.:(

2010. aug. 31. 22:06
 6/9 A kérdező kommentje:

22:02

Egy egész járóka van tele mindenféle játékokkal 80 százaléka plüss.

Én is azért adnám el ezeket mert csak a helyet foglalja, a kisfiamat nem érdekli egyik sem.Én is komolyabb játékokat szeretnék venni neki bár még csak 15 hónapos de most a kedvence egy doboznyi dublo lego.

2010. aug. 31. 22:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja,akkor az nem kell,most adtam el vagy 30 db plüssöt,mert abszolút nem érdekli fiamat. De most is tele van egy nagy doboz,csak azokat nem akarom eladni,mert később hátha lesz kedvence. :)
2010. aug. 31. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Zsibvásár, ez olyan, mint a teszvesz és a vatera, csak még nem olyan ismert. Babaszoba.hu-n is tudsz ingyen hirdetni.

De a teszveszen és a vaterán is jól el lehet adni a dolgokat. Elég nagy a kínálat, így célszerű megnézni, hogy a hasonló termékek milyen áron vannak, és melyik az, amire licitálnak, így be tudod lőni a termék árát. Az 1 Ft-os aukción is tudsz kiírni minimálárat (ha jól tudom).

2010. aug. 31. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Így van. Nézd meg, hogy mások mennyiért kínálják a hasonló termékeiket, és ha kicsit aláígérsz ennek az árnak, akkor elmegy. El lehet adni Teszen is, Vaterán is, csak jól kell belőni az árat.
2010. szept. 1. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!