Hol tudnám eladni a dolgaimat?
Rengetek babaruhánk van 0-2 éves korig.
Nagyon sok játék,járóka,bébikomp,tricikli,babakocsi.
Teszvesz, vatera kizárva.Sajnos pelenkán kívül mást én ezeken az oldalakon nem tudok eladni csak akkor ha 1 forintos aukcióra teszem fel.
Expressz? Védőnőknél és orvosi rendelőben kitenni?
Írj nekem légyszi privit, és összebeszélhetünk, mid van, és nekem mi kellene. Na meg az sem mindegy, hogy hol laktok? (Postázás vagy személyes átvétel miatt kérdezem.)
22:02
Már háromszor akartam a bababörzére menni de mindig lekéstem az asztalfoglalást mert későn tudtam meg a börzét.:(
22:02
Egy egész járóka van tele mindenféle játékokkal 80 százaléka plüss.
Én is azért adnám el ezeket mert csak a helyet foglalja, a kisfiamat nem érdekli egyik sem.Én is komolyabb játékokat szeretnék venni neki bár még csak 15 hónapos de most a kedvence egy doboznyi dublo lego.
Zsibvásár, ez olyan, mint a teszvesz és a vatera, csak még nem olyan ismert. Babaszoba.hu-n is tudsz ingyen hirdetni.
De a teszveszen és a vaterán is jól el lehet adni a dolgokat. Elég nagy a kínálat, így célszerű megnézni, hogy a hasonló termékek milyen áron vannak, és melyik az, amire licitálnak, így be tudod lőni a termék árát. Az 1 Ft-os aukción is tudsz kiírni minimálárat (ha jól tudom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!