1 éves kislánynak milyen mesekönyvet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Leginkább az online rendelhetőek érdekelnek ☺️2021. szept. 23. 06:32
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
Ezeken kívül esetleg még a kukucs könyveket ajánlom (első voltam)
3/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy, úgyis csak csapkodni meg eldobálni fogja, erre egy tescis akciós újság is jó
4/12 anonim válasza:
Mesekönyvekből inkább olyat, amikben rövidke történetek vannak, nem sokáig figyelnek még az 1 év körüli babák.
Képes, interaktív könyvekből:
A fák lombjai közt - meglepikönyv kihúzható fülekkel (Móra kiadó)
A tanyán - meglepikönyv kihúzható fülekkel (Móra kiadó)
Állati kalandok (Móra kiadó)
De az összes leporellót imádják lapozgatni. 😊
5/12 anonim válasza:
Az egy évesem csak szétszedte és szétrágta a könyveit, neki is megfelel egy tescos újság is.
6/12 anonim válasza:
A Kérdező nem arra volt kíváncsi, kinek mennyi IQ-t örökölt a gyermeke (ld. tesco újság)...
7/12 anonim válasza:
6
Ja bocs,látom megsértettelek,nem tudtam,hogy sérült vagy. ;)
8/12 anonim válasza:
kedves 6-os, nem IQ-n múlik, egy egyéves gyerek pár másodpercig képes csak egy dologra figyelni, a mesét még nem érti, nincs absztrakciós képessége. az őt átölelő, mellette ülő stb. felnőtt hangja az érdekes neki, meg a könyvekben a képek. teljesen fölösleges neki mesekönyvet venni. bármit mesélhetsz fejből neki (pl. mi történt vele aznap).
9/12 anonim válasza:
Azt tudom mondani, mit NE vegyél meg :D
Azt hittem ez jó könyv lesz, rövid mese, szép rajzok. De olyan se füle-se farka történtek vannak benne, hogy én szégyellem magam, ahogy olvasom. Pedig a borítója alapján ígéretesnek tűnt.
10/12 anonim válasza:
Kedves 8-as, nem is a gyerekek IQ-jára utaltam, a szüleikére 😉🥴🤓
Egyébként minden igaz, amit írtál.
6 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!