Másnak sem alszik ma a babája? én fiam nagyon nyügös, és csak 3 szor fél orát aludt,8 honapos
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 16:15
1/4 anonim válasza:
Nekünk ma jó napunk van, sokat aludt...inkább nekem fáj a fejem!
2/4 anonim válasza:
9 hónapos,délelőtt 3/4 órát aludt,délután egy fél órát.nyűgös,semmi nem jó.már kapott enni,ringattam,énekeltem neki,füleztünk(mindig a fülem masszírozza,mielőtt elalszik),lefeküdtem mellé,megszopiztattam,pedig nem szoktam napközben és semmi nem jó.most is áll a kiságyban és nem hajlandó elaludni.pedig nagyon fáradt,már ülni sem bír.1 óra múlva pedig üvölteni fog.
3/4 A kérdező kommentje:
pont az hogy azt hittem,h ebben az idöben jot fog aludni,de nem.kimenni sem tudunk,mert szakad
2010. aug. 31. 16:56
4/4 anonim válasza:
mi 3,5hósak vagyunk és ma bolondok háza van. nem vicc,a kicsim reggel 8ota fél órát alud összesen f6ig!!!most ájult be, és tettem le az ágyikójába.csak üvöltött egész nap,hulla fáradt de nem lehet elaltatni bármit csinálok sehogy sem jó,pedig nincsenek avási gondjaink általában.már ki voltam én is idegileg,mert nagyon rossz őt igy látni sirni...(én ehhez nem vagyok hozzászokva, hála istennek keveset siró baba,igy ha mgis ez van én is vele sirok:D)hogy az idő miatt van e nem tudom..de remélem honapra minden rendbe jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!