Ilyen családfa mellett milyen lehet majd a kislányunk?
A legfőbb az, hogy egeszseges legyen a drágám és nyilván nem egyértelmű választ várok a kérdésre, hiszen senki nem tudja, csak annyira kíváncsi vagyok, illetve, hogy nálatok hogy alakult, kitől miket örököltek a gyerekek.
Nálunk mindketten magasak vagyunk (175 és 193 cm,), de a családban mindenki más alacsony. Férjem vörös hajú, hátul sűrű dús, elől kopaszodó, világoskék szeme van.
Nekem barna hajam, barna szemem van. Nála a családban túlnyomóan kekszemuek vannak, vörös hajjal. Nagypapaja volt fekete hajú és sötét szemu. Nálunk szőkék, kék szemmel( anyam, testvéreim) egyedül apám volt barna hajú, szemű .
Egyszóval szerintem itt minden van, és annyira kíváncsi vagyok miket fog így külsőleg orokolni. Egy hónap múlva fog születni és elképesztően várjuk már a találkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!