Mitől remeghet a 4 hetes babám alsó ajka?
Szopizás közben szokott neki. Amennyire megfigyeltem inkább akkor, amikor kis szünetet tart. (Gyors, erőteljes a tejleadó reflexem.)
Gyermek orvost kérdeztem, 1-1,5 hónapos korára el kell múlnia, ezt mondta, de azt már elfelejtettem megkérdezni, hogy mi van, ha tovább tart? Neurológiai problémái lehetnek?
Egyébként néha a lábai is remegnek, egyszer kakilás előtt vettem neki észre, párszor alvás közben (arra nem emlékszem, hogy éber állapotban is csinálta volna). Lehet, hogy ez csak valami reflex?
A doki kis szívzörejt hallott nála, majd kell mennünk kardiológiára is. Összefügghetnek ezek?
4-es!
Hát, nem hiszem, hogy az indítaná meg, mert magától is el szokott indulni a tejem. Alapból sok, és úgy folyik, mint egy szökőkút. 😅 Arra gondoltam, hogy elfáradhat a szája, azért remeg be neki néha. Pl. ha mi is sokat, sokáig mosolygunk, akkor nekünk is beremeg a szánk. Csak ezt az első gyermekemnél nem tapasztaltam, pedig akkor is ennyi tejem volt.
3-as! Azért kérdeztem, mert ki akarom inkább azt zárni, hogy valami nagyobb baj lenne.
Nekem a 20hós gyerekem már nem szopizik de az ujját cumizza.
Elalvás előtt neki is remeg az állkapcsa. Szopizza, pihen és akkor remeg majd újra kezdi.
Szerintem fárasztó lehet a szájnak.
Semmi neurológiai baja nincs , Hal Istennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!