Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy 4 hónapos...

Normális, hogy 4 hónapos kislányom 10kg és 78cm? 3900kg val és 51cm el született!

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 10:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Húú..hát ez nem semmi... :)

Az én 13 hónapos kislányom ennyi kb súlyban,és hosszban is... :)

De hogy ez 4 hónaposan normális-e..? Hát ez egy nagyon jó kérdés..

Ha így halad,akkor lassan csináltatni kell majd a cipőit is,mert nem fogtok rá kapni a méretében.. :)

Bocsi,de ez olyan furcsa nekem,hogy 4 hónaposan ez a dokik szerint normális.. Na de hát ha azt mondják,hogy minden rendben van,akkor ne idegesítsd magad,akárki akármit mond! :)

-és bocsi a viccelődésem miatt! Biztos aggódsz,de gondolom büszke is vagy rá,hogy milyen szép nagy baba! :)

2010. aug. 31. 10:44
 12/18 anonim ***** válasza:

A doki biztos azért mondta hogy minden rendben,mert erányos jó kedélyű a babád,és a mozgásfejlődése a korának megfelelő!Könnyű azt mondani hogy akkora mint egy egy éves,mert kb olyan kilenc hós korban már majd minden baba kúszik mászik ami nagyban lassítja a súlygyarapodást!Valószínűleg nálatok akkor még fogyás is lesz! :)

Nálunk is fél évesen már 73 cm volt a lányom és 8400 gramm!Most 9 hós és még hízott 1 kilót azóta,de most kezdett mászni,meg menni is,azt hiszem itt állt meg a hízás!

Nem mondom furcsa és különleges méretekkel rendelkezik a Babád,de az is lehet hogy 1 évesen ugyanennyi lesz a súlya!

Amíg az orvos szerint minden ok addig szerintem ne aggódj!

:)

2010. aug. 31. 10:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 4 hónapos és 8 kg, valamint 65 cm. A doki azt mondta rá, h teljesen jó, arányos baba. Én se vagyok kicsi meg Apa sem, úgyhogy OK.
2010. aug. 31. 11:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiam 16 hónapos, 11kg és 82cm.

2010. aug. 31. 11:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Aztamindenit!! Számomra ez hihetetlen... Az én lányom most múlt 1 éves, 7,2 kg és 71 cm.
2010. aug. 31. 12:48
 16/18 anonim ***** válasza:

szia!

születésekor a fiam: 3770gr, 52 cm

4 hónaposan volt: 7440 gr, 64 cm.

20 hónapos most : 11,4 kg 86 cm.

nekünk azt mondták akkor az ismerősök, hogy mekkora nagy baba, de a doki azt mondta, hogy minden oké, és hogy megáll majd a hízásban. Így is lett. Most meg inkább azt mondanám rá, hogy majdnem soványka.

Szerintem nálatok is minden oké, biztosan. Ne aggódj, főleg, ha a doki is biztat, hogy minden oké!

2010. aug. 31. 13:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Tenyleg orias babad van :) Az en kisfiam 1 evesen 9,6 kg es 82 cm.
2010. aug. 31. 18:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok. A barátnőm kisfia nőtt ilyen gyorsan. Már 10 éves és teljesen normális méretű, de 6( hat!)hetesen már 7500gramm volt, pedig 3200-al (52 cm)született. Amikor járni kezdett remegett a térde, calciumot és gyógytornát írt fel neki a doki, 3 éves korától úszni jár. Tehát erre figyelni kell!!!

Egyébbként az én kislányom se pici:). 58 cm-rel és 3500 grammal született, most 4 hónapos és 65cm, közel 7 kg. Nekem már megfájdul a hátam, a dererkam, ha fél óránál tovább cipelem a kenguruban:).

Jó egészséget és sök örömet!

2010. aug. 31. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!