Mennyire érdemes komolyan venni a védőnői, orvosi tiltásokat etetés itatás területén?
Figyelt kérdés
gonodolok itt a tejkészítményekre kukira, kekszre, pudingra. Ti mikortól adjátok.? Tanácstalan vagyok mert tudom, hogy mi is anno tehéntejen nőttünk fel, viszont ma meg szennyezettebb világban élünk mint anno. De én spec már szívesen adnék neki joghurtot vagy krémtúrót. desszertként. 5 és fél hós kisfiú anyukája. (Van tejem csak szoptatok, meg idáig gyümit és sütőtököt kapott.)2008. dec. 10. 22:03
61/83 anonim válasza:
edit márcsak mi maradtunk??:)-márti
62/83 anonim válasza:
elképzelhető,mert annyi válasz van hogy nincs kedvük végég olvasni:)edit
63/83 anonim válasza:
edit ha van skype d tényleg folyt köv ott ha ok.-ha már itt nincs senki-márti
64/83 anonim válasza:
én lassan megyek aludni mert a babónak jön a foga és nem tudom ilyen napja lessz holnap
65/83 anonim válasza:
oké ha van kedved nekem tudsz írni privátba ha gondolod....jó éjt akkor:)márti
66/83 anonim válasza:
jól bírjátok csajok!:)az én lányom is 7,5 hós.
67/83 anonim válasza:
Úgy hogy szia.Ha ezt valaki végig olvassa ténleg nem tudja kigobozni mi történt itt.:)edit
68/83 anonim válasza:
91% osnak..elolvastál mindent??ki tudtál jönni belőle??Márti
69/83 anonim válasza:
elolvastam mindet.nagyon kusza volt.a végére már rájöttem:)Brigi
70/83 anonim válasza:
dehogy bírjuk kicsináltak itt minket. Mindenki be írt valamit ami nem is ide tartozott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!