Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek melyik a legszebb...

Szerintetek melyik a legszebb és leginkább a férjem vezetéknevéhez passzoló név?

Figyelt kérdés

Kislányt várunk.

Ezek a nevek tetszenek: Loretta, Leona, Elina, Karina, Éva.

Nekem személy szerint a Leona a kedvencem, de a férjemnek meg az tetszik legkevésbé ezek közül. De közössen válogattuk ki.

Vezetéknév: Huszár

2021. szept. 8. 21:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
67%

Az Éva nem passzol szerintem és nem is örülne neki szerintem egy gyerek / fiatal lány hogy ez a neve.

A többi nagyon szép név. A Karina tetszik a legjobban. De ízlések és pofonok.

2021. szept. 9. 15:27
 22/23 anonim ***** válasza:
Elina
2021. szept. 9. 15:28
 23/23 anonim ***** válasza:

Nekem az Éva tetszik legjobban, meg ez a legkülönlegesebb is, tekintve hogy ma már mindenki inkább modern neveket ad.

A Lorettáról Cleveland felesége jut eszembe a Family Guy-ból, de amúgy sem tetszik.

A Leona, Karina, Eilna abszolút illeszkednek a mostani divatba, konkrétan elolvastam és el is felejtettem őket, annyira ilyen típusú neveket ad mostanában mindenki, és annyi ilyen név van már. Semmi baj velük, de dög unalmasak szerintem.

2021. szept. 12. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!