Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért akarja 2 hós babám...

Miért akarja 2 hós babám letépni a jobb fülét és az orrát? Meg a szemét is mintha ki akarná kaparni.2 napja csinálja és közben nyűglődik.

Figyelt kérdés
2008. dec. 10. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor bizony fáj neki.Nekem a gyerek orvos ha viszem a babót, egyből ezeket a kérdéseket teszi fől amiket te irtál.Vidd el dokihoz nézze meg,elég hülye időjárás van mostanába,én is sálat kötök a szája elé,és megint elkezdett taknyosodni.
2008. dec. 10. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem akkor csinálta ezt a fiam, amikor nagyon álmos volt. De ha betegségre utaló jelek is vannak, vagy szeretnél megnyugodni vidd el orvoshoz.
2008. dec. 10. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet az elsővel. Sosem jó dolog sálat kötni a szája elé, csak a saját levegőjét lélegzi vissza. Nem a friss levegőtől betegszik meg.

A lányom akkor csinálta, amikor megindult a fognövekedés, és azóta is szokta.

Ha álmos, a szemét dörzsöli álmos, de ha az arcát, száját, orrát, fülét, akkor a fogát érzi.

De természetesen kérdezd meg a dokit, ő jobban meg tudja állapítani hogy fájhat-e valamije

2008. dec. 10. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Az jobb hogy a hideg levegőt lélegzi be?Szerinted a sálon nem megy be a friss levegő?Csaképp nem olyan hideg,és nem olyan sok.A sál nem egy zárt fal.Olyan mint a ruha,csak rétegesen véd 100%-ba egy réteg az csak enyhít de attól még fázol benne
2008. dec. 10. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha sálat kötsz a saját szád elé, talán észre veszed majd, hogy bizony az benedvesedik a lélegzetedtől. És bizony a baba sem kap elég tiszta levegőt, a saját kis párája is kicsapódik a sálon. Nekem az orvos és a védőnő (30 éve van a szakmában) is azt mondta, hogy ne tegyek sálat , kendőt egyeben a szája elé. Nem fog neki megártani a friss levegő, -5 alatt meg úgysem viszem ki.

A kérdésre : az én babóm a szemét dörgöli, ha már aludni akar, de hogy a tiéd a fülét, és az orrát miért azt nem tudom. De szerintem valami nem stimmelhet neki. Nézesd meg szerintem dokival, mert ha fülgyulladás, akkor még jó az elején kezelni.

2008. dec. 11. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!