Miért akarja 2 hós babám letépni a jobb fülét és az orrát? Meg a szemét is mintha ki akarná kaparni.2 napja csinálja és közben nyűglődik.
Nem értek egyet az elsővel. Sosem jó dolog sálat kötni a szája elé, csak a saját levegőjét lélegzi vissza. Nem a friss levegőtől betegszik meg.
A lányom akkor csinálta, amikor megindult a fognövekedés, és azóta is szokta.
Ha álmos, a szemét dörzsöli álmos, de ha az arcát, száját, orrát, fülét, akkor a fogát érzi.
De természetesen kérdezd meg a dokit, ő jobban meg tudja állapítani hogy fájhat-e valamije
Ha sálat kötsz a saját szád elé, talán észre veszed majd, hogy bizony az benedvesedik a lélegzetedtől. És bizony a baba sem kap elég tiszta levegőt, a saját kis párája is kicsapódik a sálon. Nekem az orvos és a védőnő (30 éve van a szakmában) is azt mondta, hogy ne tegyek sálat , kendőt egyeben a szája elé. Nem fog neki megártani a friss levegő, -5 alatt meg úgysem viszem ki.
A kérdésre : az én babóm a szemét dörgöli, ha már aludni akar, de hogy a tiéd a fülét, és az orrát miért azt nem tudom. De szerintem valami nem stimmelhet neki. Nézesd meg szerintem dokival, mert ha fülgyulladás, akkor még jó az elején kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!