Kinek mi vált be pocifájásra? Babóm 7hetes lesz. Lehet kibírná a kaját 3és fél órát, de 3óránként is elfogadja a cicit? Várnom kellene és nem fájna a poci?
nem a gyakori mellretételtől fáj a poci, hanem attól fájhat, ha csak előtejet kap.
ezt olvasd el: [link]
Az én fiamnak hosszú távon csak az idő segített. 3 hónaposan kinőtte. Addig mindent próbáltunk, demcsak enyhítette a tüneteket, teljesen nem mulasztotta el.
Jobulást a babának, és bátran ted mellre igény szerint! csak arra ügyelj, hogy mielőtt másik mellre teszed, az elsőt alaposan kiürítse.
3 óránként elfogadja? Szóval nem sír, hogy éhes, de adsz neki? Bocs, hogy nem értem.
Kérdésedre a válasz, 9 hetes kisfiamnak mindent kipróbáltam, az mellett figyelek, mit eszem és csak annyi javulás van, hogy valamivel kevesebbet sír, mint az első 6 hétben (na akkor szinte egész nap). Ergo a 3 hónapos "kinövi a hasfájást"-ban bízom. Amúgy 2.5 -3.5 óránként eszik.
A tiéd mennyit eszik egyszerre?
Nehéz,de lehet értelmezni:-)
Ha a minimun 2 órát kibírja evés nélkül akkor nem az lehet a hasfájás oka!(doki szerint)
Mi Gripe Watert adtunk neki és elmúlt a hasfájása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!