Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babaknak hogyan kell feldugni...

Babaknak hogyan kell feldugni a kupot?

Figyelt kérdés
Elso babam
2021. aug. 28. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
2021. aug. 28. 17:02
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
Bekrémezed egy kicsit a végbél nyílást, meg a kúpra is tehetsz. Bedugod és összeszorított a popsiját, hogy ne nyomja ki egyszerre.
2021. aug. 28. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:
41%

Bekrémezni a kúpot?! Azt ugy feldugni? Te jó isten...

Magát a kupot a kezedbe kocsit melengeted, attól alapból síkos lesz (pont ezert kell hűtőbe tárolni, mert hőre olvad).

Mikor már csúszós, fogod a két lábát, megemeled, bedúgod a popsiba, amilyen mélyen csak tudod (én már jártam úgy, hogy kicsúszott) kicsit szorítod össze és ennyi.

Én hál isten csak 2x éltem át ezt, jobban sírtam mint a gyerek.

Inkább adtam a nurofent neki.

2021. aug. 28. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Krémezni is lehet én is így adom 20 éve a bölcsibe, észre sem szokták venni, gyorsan be, majd összeszorítom kicsit a farpofákat és ennyi.
2021. aug. 28. 19:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A kúp megolvad a kezedben pont annyira, hogy jó legyen.

Krémezni nem kell, mert azok a babakrémek nem belsőleg használandók! Nem kerülhet a végbélbe.

Lefekteted a pelenkázóra magaddal szemben. Természetesen háton van a baba. Felemeled a 2 lábát, szétnyitod a farpofákat. Óvatosan tolod a kúpot, de ne tarts szünetet. Határozottan kell betolni, de finoman, óvatosan. Addig, amíg érzed, hogy na, most van bent.

Utána összefogod a popsiját, és mondasz neki valamit, eltereled a figyelmét. És ennyi.

2021. aug. 28. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Attól is függ,hogy milyen kúp mert valamelyikből X hónapos kor alatt csak felet lehet adni,erre érdemes figyelni.

Azon kívül 5/5 nagyon jól leírta.

2021. aug. 28. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha el kell vágni, akkor úgy vágd, hogy csúcsos legyen.
2021. aug. 28. 22:04
 8/8 anonim ***** válasza:
6! Sajnos nekem rengeteg kúpot kellett beadnom... :(
2021. aug. 28. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!