Miben altatjátok 9-10 hónapos babátokat? Hálózsák vagy takaró?
Figyelt kérdés
Nekem a takarót lerúgja, a hálózsákban meg félek, hogy a még bizonytalan ülése, mászása felkapaszkodása az ágyrácsban még veszélyesebbé válik.2010. aug. 30. 12:52
1/4 anonim válasza:
Hálózsákban, mert takaróval betakarni esélytelen. Egyébként feláll a hálózsákban, sőt, bejárja az egész ágyat. Próbáld ki nyugodtan!
2/4 anonim válasza:
Lassan 4 éves a fiam, most hagytuk el nyáron nála a zsákot. Nagyon pártolom, nappali alvásnál is inkább ezt használjuk, mint a takarót.
Nyugi, még járni is tudnak benne!
3/4 anonim válasza:
Hálózsákban altattam mióta megszületett, szépen felült felállt benne, most 1,5 éves, járni is tud benne! Én éjjel csak akkor kepek fel ha sír, a takaró alól 1 perc alatt kiforgolódik, így nem kell félnem hogy megfázik nincs betakarva.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi:))
2010. aug. 30. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!