A csak pisis pelenkát mennyire hagyjátok megtelni? Hogyan lehet azt csinálni, hogy teljesen megtelve legyen a csere, de még pont ne ázzon át?
Figyelt kérdés
Kinél mennyi pisi az aminél már cserél pelust? Ki lehet maxolni valahogy, a pazarlás elkerülése végett, hogy akkor legyen a csere, amikor már 100%-ra megtelt de még pont nem ázott át?2021. aug. 26. 15:04
11/14 anonim válasza:
Nem érdemes keveset cserélni, én se cseréltem sokat, aztán húgyúti fertőzése lett, nem szabad sokáig a pisiben ülni.
12/14 anonim válasza:
9
1.
Reggel kel, belekakil- pisil még reggeli előtt.. csere
(7-8 kor)
Éjjel hiába kel 2-szer, általában szárazon kel
2.-3 Délelőtt vagy csere vagy nem, ebéd előtt (11 -11:30) csere
4.
Alvás után csere (3-4 h-t alszik) (16 h körül)
5.
fürdéskor csere ( utána bálunk 15-20 p-cel alvás van 8-kor)
Nem iszik azokat kb 0,5 l, plusz anyatejes is még.
Egyébként egy pelus kb 0,5 l folyadékot elvisz a méretében
13/14 anonim válasza:
Én 2 óránként cseréltem neki mindig. Hogy tisztában legyen.
14/14 anonim válasza:
Háromóránként cseréltem, legyen az mosi vagy nagy ritkán eldobható. Most mar szobatidzta az 1,5 évesem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!