Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki egy választ adna nekem?

Valaki egy választ adna nekem?

Figyelt kérdés
Az a helyzett hogy a feleségemmel babát várunk.. 2 hónapos körül van 17 éves igen mielőtt valaki jön hogy így gyerek meg úgy gyerek tartsa meg magának kérem szépen elvégre mindenkinek a sajátos döntése az élete. Én 18 éves vagyok el szeretnék menni egy nőgyógyászati vizsgálatra a kórházba a kérdésem az lenne hogy, ha el megyünk a nőgyógyász értesíti a gyamugyet vagy valamilyen szervezetet vagy akármi vagy az anyukáját?mert mi meg nem szeretnénk ha még tudna a szülei valaki erre tud nekem adni egy választ? A helyesírási problémákert bocsánat, sajnos én nem tudok annyira helyesen írni..

2021. aug. 23. 16:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kedves 9 válaszoló imádlak szeretlek ennyit tudok mondani úgy szeretem mikor ti istenek vagytok még josoljatok a jövőt nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szeretem az ilyen embereket veszmadarak.. De egyébként köszönjük a válaszod de még mindig szeretnénk gyereket nevelni..
2021. aug. 24. 15:16
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

Fel sem fogtad szerintem amit leírtam.

A szeretnél és az akarsznál b*szottul erősebb az,hogy tudsz-e.

Nos? Ifjú kőműves barátom,elő fogod tudni teremteni a CSALÁDODNAK (ugyanis te családapa akarsz épp lenni..) azt az alapvető sok dolgot amit felsoroltam?

-Kislány orvosi ellátása vagy havi tb támogatása?

-Albérlet vagy hitel fizetése,rezsi és ha van közös költség?

-Gyerek bútorai?

-Gyerek eszközei?

-Gyerek napi,heti,havi ellátása?

-Enni,alapvető dolgokat mindemellett fogtok tudni venni? Tisztítószerek,tisztasági?

Nem istenek vagyunk,hanem olyanok akiknek már van gyereke és van fogalma róla,hogy mi nem fog nektek menni egyedül.

A lányka nem dolgozik,gondolom iskolába sem járt,te is csak szimplán egy kőműves vagy aki egy újabb korona hullám alatt talán megint kiesik a munkájából.

Na akkor mi a fenét fogsz kezdeni?

A minimum az,hogy most szóltok a szülőknek,és orvoshoz mentek minél hamarabb,mert 12 hetes korig legalább egy vérvételnek és egy ultrahangnak lennie kell.

2021. aug. 24. 15:31
 13/16 anonim ***** válasza:
70%

12, teljesen egyetértek! Ezeket a dolgokat csak az látja át, akinek már van gyermeke.

Mi mindketten jól kereső emberek vagyunk, mégis megérzi az ember, hogy egy gyermek mekkora felelősség.

Igenis meg kell tudni teremteni neki azt az élethelyzetet, amibe bele tud születni. Nem csak pár napra előre látni az életet, hanem évekre. Mert azt a gyermeket FEL KELL NEVELNI!

Ha nincs egy biztos munka mögötted, nagyon nehéz lesz! De sok sikert kívánok.

2021. aug. 24. 18:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
11-es Nem érzed az ellentmondást, hogy ti szeretnétek, vállaljátok, elbírjátok, de nem meritek elmondani!?
2021. aug. 24. 18:57
 15/16 anonim ***** válasza:
49%

Hát,meg azért arra is kíváncsi lennék,ha iskolába járni képtelen volt akkor majd az a kislány hogy fog felkelegetni 3 óránként egy csecsemőhöz.Az anyagiakon felül is sok minden számít.

Végtelen türelemre van szüksége egy kisgyerekes anyukának,kitartásra akkor is amikor a gyerek 3 napja nem hajlandó normálisan elaludni egy fogfájás miatt.

Meghát,rengeteg,elmondhatatlanul sok dolog kell egy gyerekhez.Nem csak rózsaszín felhőcskék és anyuci-apuci nemző képessége.

Nem szabad úgy gyereket vállalni,hogy szerencsétlen szemmel láthatóan hátránnyal indul.Márcsak a nagyszülőket és a nagyszülői támogatás hiányát is ha nézzük,oka van hogy itt nem mondják el mi a helyzet.

17 éves.Fogalma sincs,hogy mit akar,és hogy mit vállal.Pár év múlva a gyerek fogja megszívni,hogy anyuci nem járhat bulikába meg kötött élete van egy kisgyermekhez..

Egyszerűen szerintem (már csak a leírt helyzetet tekintve) mérhetetlenül gyerekek vagytok ahhoz,hogy vállaljatok egy gyereket.

2021. aug. 24. 21:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Atya világ emberek hihetetlen a mai világ gratulálok egy az isten hívő vagyok amit isten add azt isten veehti el.. 2 az meg lesz neki mindene már most van egy házam bútorozva.. az apám rám hagyott elég sok mindent.. Fel fogjuk nevelni és kész egyébként köszönöm a válaszokat rendes tőletek hogy már csak azért is beszéltek lefelé a másikat gyönyörű egy dolog.. A lényeg az hogy ti képesek voltatok rá le a kalappal...
2021. aug. 27. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!