Leesett az ágyról a 4 hós kisfiam. Koppant a buksia, dudor nem lett, de piros folt az van, de nem olyan mint amikor véraláfutásos. Lehet baja? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most kezd kúszni és nem figyeltem eléggé, leesett az ágyról ahogy előre kúszott, a fejecskéjével előre.
Felhívtam a gyerekorvosunkat, szt mondta ha nem hány nincs dudor nincs gond, de én aggódom. mit tegyek? vigyem korházba?
Rossz anya lennék hogy ilyen megtörténik?
Kaja közben elaludt, de tegnak kaptuk meg az oltást, attól is álomszuszék volt, most ilyenkor mi van?
2008. dec. 10. 13:16
11/11 anonim válasza:
Mostantól rohamosan kezd el mindent, sajnos mindennaposak lesznek a koccanások. Nagyon jó egészséget és baleset mentességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!